Dette er en hjemmelaget og luftig variant av det tradisjonelle hvitløksbrødet. Brytebrød med hvitløk er enkelt å lage, og passer…
Disse klassiske wienerbrødene er fylt med eplemos og vaniljekrem, og er den perfekte følgesvennen til enhver kaffekopp. Å lage wienerbrød…
Pannebrød med havsalt og rosmarin er supert å servere til supper eller gryter. Får du middagsgjester er dette et supert…
Den friske smaken av sitron gjør dette brødet til det perfekte tilbehøret til sommerens rekemiddager. Brødet krever ingen heving og…
Pitabrød ble først laget i Midtøsten, før oppskriften spredde seg og nådde middelhavslandene. I dag er luftige pitabrød velkjente i…
Solskinnsboller er saftige kanelboller fylt med fyldig vaniljekrem og toppet med melisglasur. Dette er klassisker som passer godt til de…
Det er lite som slår duften av nystekt gjærbakst, men når du kombinerer en klippekrans med duften og smaken av…
Landbrød er både luftig og sprøtt, smakfullt og lettvint. Et brød som egner seg like godt som frokost- og matpakkebrød…
Ensaimada et tradisjonelt bakverk fra Mallorca som daterer helt tilbake til 1700-tallet, der ensaimadaen ble laget til festlige begivenheter og…
Grove pizzasnurrer med tomat, skinke og ost er populære både i matpakken, barnebursdagen og som turmat. Pizzasnurrene er også ypperlige…
Klarer du ikke å bestemme deg for om du skal lage kanelboller eller eplekake? Slå de to herlige bakverkene sammen…
Grissini så dagens lys allerede på 1700-tallet i Piemonte i Italia, da bakeren Antonio Brunero ble bedt om å lage…
Prøv dette deilige eltefrie grytebrødet med klassiske smaker fra det Italienske kjøkken: hvitløk, persille og selvfølgelig parmesan. Både smaker og…
Pannebrød med havre er det perfekte matpakkebrødet for deg som trenger å lage brød i en fei. Med havremel får…
Dette er et luftig og grovt brød, som blir saftig og får en fantastisk sprø skorpe når det bakes i…