Pane bianco er italienernes variant av loff. Her har vi tatt den italienske loffen og fylt den med deilige smaker…
Ciabatta er italienernes svar på de franske bagettene, og har sin opprinnelse fra Verona. De ulike regionene i Italia har…
Lite smaker bedre enn nybakt julebrød med rosiner. Med denne eltefrie varianten kan du ha deigen klar når du står…
At engelskmennenes scones er blitt en favoritt her til lands også, er ikke så rart. På grunn av bakepulveret trenger…
Dette eltefrie brødet er enkelt å lage og gir deg rykende ferskt brød til frokost med minimal innsats. Valnøttene gir…
Denne dekorative kringlen i julestjerneform er laget av saftig og søt gjærbakst, og fylt med nydelig appelsinsjokolade. Den er betraktelig…
Vørterbrød, også kalt vørterkake, er et tradisjonsrikt bakverk fylt med deilige julekrydder. Vørterkake har blitt bakt i Norge i over…
Skolebrød, eller skoleboller som de også heter, er en klassisk gjærbakst det er helt umulig å motstå. Luftige og saftige…
Disse rundstykkene er ekstra grove og laget med 100% grovt mel. Rundstykkene metter derfor godt og veldig gode på smak.…
Lyst på noe skikkelig digg til frokost i helgen? Prøv disse grove frokostdonutsene som bakes i ovnen. Om du vil…
Det finnes flere grunner til å tilsette litt revet gulrot i brødet. Gulroten gir en nydelig søtlig smak på brødet,…
Søte, saftige og sunne – deilige eplemuffins med havre og kanel passer like godt til frokostkaffen som i matboksen til…
Varme, grove bringebærscones gir garantert en god start på dagen! Deigen røres enkelt sammen, trenger ikke heving og stekes mens…
På høsten bugner trær og butikker av norske epler. Hva med å bruke eplene i bakst? Dette enkle, eltefrie eplebrødet…
Glutenfrie cookies med havregryn og tørket frukt. Disse er også melkefrie, og passer perfekt når det er allergier å ta…