Cannelloni er sylinderformet pasta som på italiensk vis fylles med kjøtt eller ost, toppes med tomatsaus og bakes i ovnen.…
Grissini så dagens lys allerede på 1700-tallet i Piemonte i Italia, da bakeren Antonio Brunero ble bedt om å lage…
I Italia brukes pistasjnøtter hyppig i både iskrem og småkaker. Disse herlige og knasende pistasjkjeksene passer ypperlig til å dyppe…
Uansett om du skal bake til barnas bursdag eller til andre festlige anledninger, er muffins alltid populært. Variasjonsmulighetene er dessuten…
Sjokoladekake i langpanne er en bursdagsfavoritt hverken store eller små blir lei av. I denne oppskriften bruker vi en pose…
Skagenrøre er en klassisk skalldyrsalat som egner seg godt på brødskiven, til koldtbordet, eller servert til forrett med litt salat,…
Dulce de leche betyr søt melk på spansk og er en søt krem laget av melk og sukker eller kondensert…
Baci di dama betyr kvinners kyss på italiensk. Disse «kyssene» består av fyldige hasselnøttkjeks med en nydelig mørk sjokoladekrem. I…
Prøv dette deilige eltefrie grytebrødet med klassiske smaker fra det Italienske kjøkken: hvitløk, persille og selvfølgelig parmesan. Både smaker og…
Pannebrød med havre er det perfekte matpakkebrødet for deg som trenger å lage brød i en fei. Med havremel får…
Spanske kjøttboller, eller albondigas, er en velkjent og populær tapasrett, som består av fyldige kjøttboller i en krydret tomatbasert saus.…
Dette er et luftig og grovt brød, som blir saftig og får en fantastisk sprø skorpe når det bakes i…
Dette er en skikkelig festkake med en knasende god marengs og en vidunderlig krem av sjokolade og karamell. En fyldig…
Nøttebunn med sjokoladekrem er en saftig og god festkake som er naturlig glutenfri. Den fyldige sjokoladekremen får godt følge av…
Lefserull er en klassiker på koldtbordet som er enkel å lage, og som i tillegg kan tilberedes dagen i forveien.…