Tagliata er en himmelsk god og enkel rett med mye smak – perfekt å servere på en varm sommerdag. Det…
Den tradisjonelle, italienske pastaretten ravioli kan dateres så lang tilbake som til 1100-tallet. Denne oppskriften har vi fått fra den…
Chili sin carne betyr «chili uten kjøtt» og er den vegetariske varianten av klassikeren chili con carne. Enten du er…
En fargerik sommersalat med reker passer perfekt når du vil ha noe lett og godt til lunsj eller middag. Avokado…
Den deilige kombinasjonen av salte peanøtter, søt karamell og fyldig sjokolade er nok grunnen til at snickerskake er blitt en…
Med denne fremgangsmåten kan du lage luftige pannekaker, helt uten egg og melk. Eplesidereddik balanserer smaken og hjelper bakepulveret slik…
Denne kalde tomatsuppen er en spansk nasjonalrett med røtter fra Andalucia. Det finnes mange ulike måter å tilberede gazpacho på,…
Stekt chorizo setter en fantastisk smak på denne raske og lettvinte kyllinggryta. Bønner tilfører gryta ekstra proteiner og gjør at…
Saftig nøttebunn med fyldig, gul krem og firkløverglasur som smelter på tunga. Denne kaken vil garantert forsvinne fort fra kakebordet.…
Byggotto er en norsk variant av den italienske klassikeren risotto, bare med byggryn i stedet for ris. I tillegg til…
Vil du ha varm havregrøt i en fei, kan du enkelt tilberede grøten i mikrobølgeovnen. Da minimerer du også oppvasken.…
Vil du har frokosten klar når du står opp, er dette den enkleste måten å lage havregrøt på. Du trenger…
Dette er en kanskje den meste klassiske måten å lage havregrøt på; kokt på melk og toppet med litt bær…
Byggrynsgrøt er et godt alternativ til havregrøt for alle som liker grøt til frokost eller lunsj. I likhet med havre…
Med egg i havregrøten får du ikke bare en ekstra kremet grøt med rund og god smak, du får også…