Du har kanskje hørt at grønnkål er noe av det sunneste du kan spise. Og det er helt riktig. Denne…
Hva er vel bedre å varme seg på enn en fløyelsmyk søtpotet- og gulrotsuppe når det er kaldt ute? Chili…
Røde linser er en fantastisk råvare som vi gjerne kan spise mer av. En kombinasjon av mye protein og fiber,…
Om høsten bugner det av norske rotgrønnsaker. De nydelige råvarene er det perfekte utgangspunktet for å lage en fyldig høstgryte…
Den tradisjonelle, italienske pastaretten ravioli kan dateres så lang tilbake som til 1100-tallet. Denne oppskriften har vi fått fra den…
Chili sin carne betyr «chili uten kjøtt» og er den vegetariske varianten av klassikeren chili con carne. Enten du er…
Den deilige kombinasjonen av salte peanøtter, søt karamell og fyldig sjokolade er nok grunnen til at snickerskake er blitt en…
Med denne fremgangsmåten kan du lage luftige pannekaker, helt uten egg og melk. Eplesidereddik balanserer smaken og hjelper bakepulveret slik…
Denne kalde tomatsuppen er en spansk nasjonalrett med røtter fra Andalucia. Det finnes mange ulike måter å tilberede gazpacho på,…
Byggotto er en norsk variant av den italienske klassikeren risotto, bare med byggryn i stedet for ris. I tillegg til…
Vil du har frokosten klar når du står opp, er dette den enkleste måten å lage havregrøt på. Du trenger…
Dette er en kanskje den meste klassiske måten å lage havregrøt på; kokt på melk og toppet med litt bær…
Byggrynsgrøt er et godt alternativ til havregrøt for alle som liker grøt til frokost eller lunsj. I likhet med havre…
Med egg i havregrøten får du ikke bare en ekstra kremet grøt med rund og god smak, du får også…
Waldorfsalaten er en populær gjenganger på vinterens koldtbord, og passer utmerket til både spekemat og kalkun. Dette er en lettere…