Fiskesuppe med kokosmelk og torsk
Torsk har en ren og fin smak som tåler masse krydder, og derfor passer det perfekt med torskefilet i denne thaiinspirerte fiskesuppa. Det er en hverdagssuppe med masse fisk og grønnsaker, som er rask og lettvint å lage. Server den med fullkornsnudler så har du en fullverdig middag.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Finhakk sjalottløk og hvitløk.
2. Skrell gulrot og kutt i tynne staver.
3. Skjær sukkererter og paprika i tynne strimler og del torskefileten i terninger på 2-3 centimeter.
4. Varm opp Vita hjertego’ Flytende i en stor gryte på middels sterk varme. Stek finhakket løk og gulrotstaver i 2-3 minutter.
5. Tilsett hvitløk og rød curry paste og la alt surre cirka 1 minutt.
Tips!
Rød curry paste kan variere veldig i styrke. Bruk heller litt for lite og smak til med mer mot slutten slik at suppen blir akkurat passe sterk.
7. Hell over kokosmelk og utblandet grønnsakbuljong. Kok opp.
8. Senk temperaturen til suppen så vidt koker. Legg i sukkererter, paprika og torsk og la suppen trekke i 4-5 minutter, til fiskebitene er gjennomvarme.
9. Smak til fiskesuppen med sukker, salt, limesaft og finhakket koriander.
10. Kok fullkornsnudlene som anvist på pakningen og server sammen med fiskesuppen.
Nydelig suppe. Jeg tilførte fersk fennikel som jeg stekte litt før jeg hadde oppi gulerøtter og løk. Fin og enkel oppskrift.
Favoritt nå.
Hei Rigmor! Så hyggelig at suppen falt i smak. Det høres nydelig ut med fennikel i også, det skal vi prøve neste gang. Lykke til med matlagingen 😊
Den var lett å lage – ryddig oppskrift og kjempegod!
Denne skal lages flere ganger!
Det var hyggelig å høre at fiskesuppen var god og oppskriften lett å følge, Gunnhild! Tusen takk for tilbakemeldingen, og lykke til med matlagingen 😊