Karrigryte med svin, epler og bønner
Dette er en enkel og mettende karrigryte som sørger for en smakfull og varmende middag på kalde høstdager. Eplene gir en frisk og søt-syrlig smak på gryten, mens hvite bønner sørger for at den metter godt. Alt kokes i én gryte og samme gryte, slik at du sitter igjen med minst mulig oppvask.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Skrell eplene og del opp i små biter på 1 x 1 centimeter. Del brokkolien opp i små buketter.
Varm opp en gryte med Vita hjertego’ Flytende på middels varme og tilsett det strimlede svinekjøttet.
Stek svinekjøttet til det får en fin stekeskorpe, cirka fem minutter.
Ha i grønnsaksbuljong og tilsett hvite bønner, brokkoli og epler.
Rør inn karripulver, salt og pepper.
La karrigryten putre på middels lav varme i cirka 20 minutter, til du har en fyldig gryte.
Topp med en neve finhakket bladpersille om du ønsker.
Tips!
Vil du lage en vegetarisk gryte, kan du sløyfe svinekjøttet og i stedet tilsette mer grønnsaker bønner – for eksempel kidneybønner eller edamemebønner.
Kommentarer