Denne herlige fiskeretten er inspirert av det italienske kjøkkenet. Cherrytomatene blir ekstra søte og gode når de bakes. I tillegg gir de fra seg mye væske som er med på å danne en god saus med bakt hvitløk, rødløk og urter. At alt bakes i samme form gjør det til en lettvint hverdagsrett med mye smak. Server gjerne fullkornspasta eller poteter til.

Kommentarer

  • Janne Møllen

    Kjempegodt 👍 bruker denne oppskriften alltid når det er snakk om torskemiddag 😊

    • Cecilie,

      Så koselig at oppskriften blir brukt når dere har torskemiddag, Jannne! Det setter vi stor pris på å høre. Lykke til! 🙂

  • Bård L

    Kjempe god, selv barna liker denne

    • Cecilie,

      Bedre tilbakemelding kan vi ikke få, Bård! Takk skal du ha, og lykke til med torsken og matlagingen 🙂

  • Ann-Elise

    Nydelig mat!

    • Cecilie,

      Så hyggelig å høre at oppskriften falt i smak, Ann-Elise! Takk for tilbakemeldingen, og lykke til med matlagingen 😊