Slik søker du

Vi er på jakt etter studenter på masternivå innen fag som er relevante for arbeid i vår marketingavdeling.
For å søke sender du oss en film på maks 2 minutter. 

Last den opp på WeTransfer og send den til summerintern@mills.no senest torsdag 10. mars. I siste halvdel av mars vil vi plukke ut kandidater til intervjuer.

Husk å skrive ditt navn, telefonnummer og epost i meldingsfeltet i Wetransfer.

Soft Flora Original

Oppgave

Filmen skal inneholde en kort presentasjon av deg selv og din studiebakgrunn (ca 30 sek). Resten av tiden bruker du på å besvare disse oppgavene:

  1. Livsløpsanalyser* viser at Soft Flora er over fem ganger mer klimavennlig enn Tine Meierismør. Hvordan skal vi kommunisere dette for å treffe deg som ung forbruker, med mål om å få deg til å endre handlemønster til mer klimavennlige produkter?
  2. Vi ønsker at flere skal få øynene opp for at Mills AS er et attraktivt sted å jobbe. Hva legger du mest vekt på når du skal vurdere potensielle arbeidsgivere?

*Beregning av produktets totale klimaavtrykk.

Tips!

Du kan ta i bruk alle kreative grep du ønsker innenfor tidsrammen.

Vi gleder oss til å se filmen din og bli kjent med deg. Lykke til!

Behandling av personopplysninger i forbindelse med innsendte bidrag

  • Ved å sende inn filmen samtykker du til at Mills kan behandle de personopplysninger du sender inn i forbindelse med søknad som Summer Intern 2022 til Mills AS.
  • Dine personopplysninger vil bli behandlet av ansatte i HR- og Marketingavdelingen i Mills som er delaktig i rekrutteringsprosessen.
  • Filmen vil bli slettet innen 6 måneder. Formål med behandlingen er å vurdere din søknad som Summer Intern for Mills AS, 2022.
  • For mer informasjon om hvordan Mills behandler dine opplysninger, ta kontakt med oss på hr@mills.no.
  • Du kan når som helst kan trekke ditt samtykke tilbake. Samtykket kan trekkes tilbake ved å sende mail til HR@mills.no

Andrea var summer intern i 2021

Her forteller Andrea om søknadsprosessen, hvilke oppgaver hun hadde og hva hun lærte.

Hvorfor er det stas å jobbe i Mills?

🌍 Vi tenker bærekraft i alt vi gjør. Maten vår skal være bra for deg, men også bra for kloden vår. Derfor er over 80 prosent av råvarene våre plantebaserte, emballasjen er under kontinuerlig forbedring og vi har halvert matsvinnet vårt. Det er vi stolt av!

👩‍💼 Flere av dem som har vært summer intern hos oss er i dag fast ansatt i stillinger med mye ansvar. Det er en god mulighet til å vise seg frem. Lenger ned på siden kan du se en kort film om hvordan merkevaresjef Tone Staum begynte sin reise i Mills som summer intern.

🎉 Det er aldri kjedelig i Mills og vi kan love deg en hektisk sommer fylt av hardt arbeid, men også mye gøy. Vi er en sprudlende gjeng som liker å jobbe mot målene sammen. Du vil få god oppfølging og lære mye.

🏢 Med kontorer midt på Grünerløkka kan vi friste med utelunsj i parken eller en is på takterrassen. Vi har prisbelønte lokaler som viser frem vår lange historie i ny drakt. Med utsikt over Sofienbergparken blir sommeren ekstra grønn.

Tone startet sin karriere som summer intern

Tone Staum var summer intern i Mills sommeren 2017. I dag jobber hun som Merkevaresjef. Her forteller hun om sin reise og hvordan det er å jobbe i Mills.