Mills gjør Norge litt grønnere med Plantego’

Stadig flere nordmenn ønsker å spise mindre kjøtt, samtidig som de er opptatt av å verne natur og miljøressurser. Dette var bakgrunnen for lanseringen av Plantego‘ i 2019.

Den høye andelen grønnsaker i Plantego’ produktene er unik. Gjennom forbrukerinvolvert innovasjonsarbeid har vi utviklet smakfulle, fargerike og fristende produkter. Med Plantego` får du i deg grønnsaker på en innovativ måte.

Norske og kortreiste poteter i Delikat potetsalat

Visste du at potet er 30 ganger mer klimasmart enn ris og 8 ganger mer klimasmart enn pasta? Dermed er potet den mest klimasmarte karbohydratkilden.

I Mills har vi et tett samarbeid med våre potetbønder i Sande om gode avlinger av poteten som passer best i Delikat potetsalat. Ca 80 % av poteten vi bruker i Delikat potetsalater dyrkes i en radius av 20 km fra fabrikken i Drammen.

Fakta om poteten:

  • Potet er en god kilde til kalium som er et viktig næringsstoff for et normalt blodtrykk.
  • Med jevnlig inntak av poteter får du også fiber og vitamin C.

Egg fra frittgående norske høner

Visste du at egg er en fantastisk kraftpakke av en råvare som inneholder de fleste næringsstoffene kroppen trenger? Eksempler er protein, D-vitamin, jern og B12-vitamin.

All Mills majones og majonesbaserte produkter inneholder eggeplommer fra norske frittgående høner. Overgangen er et viktig tiltak for å bidra til god dyrevelferd i vår leverandørkjede, i tråd med vår bærekraftstrategi. En frittgående eggproduksjon gir hønene mulighet til en naturlig atferd.