Bananvafler
Godt modne bananer egner seg godt til vaffelrøren. De gir saftighet og en deilig sødme som gjør at du ikke trenger å bruke sukker i vaflene. De ferdigstekte vaflene smaker nydelig toppet med bananskiver, blåbær og honning eller lønnesirup. Oppskriften gir cirka 12 vaffelplater.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Pisk eggene til de er luftige. Mos bananene med gaffel og bland dem sammen med eggene.
2. Tilsett flytende Melange, melk og skummet kulturmelk.
3. Bland hvetemel, sammalt hvetemel, salt, bakepulver, natron og kanel.
4. Bland det tørre litt etter litt inn i det våte mens du visper godt, til røren er jevn og uten klumper.
5. La røren svelle på kjøkkenbenken i en halvtime før du steker vaflene.
6. Pensle vaffeljernet med flytende Melange før du steker og gjerne mellom hver andre eller tredje vaffel, for å hindre at vaflene setter seg fast.
Kjempegode vafler.🙂🙂
Takk for hyggelig tilbakemelding, og kos deg med vaflene, Bjørn! 🙂
Bra oppskrifter! Kudos til mills!!
Tusen takk for den fine tilbakemeldingen, Jens! Håper du har fått spise mange gode vafler på vaffeldagen i dag 🙂