Å lage kokosbollene selv er enklere enn du tror, og det smaker fantastisk! Kokosboller hører spesielt julen til, men er også perfekt til helgekosen eller om du ønsker noe søtt til kaffen.

Kommentarer

  • Kristiansen

    Jeg skulle gjerne ha prøvd, men dersom man ikke har tilgang på Delfia, hva bruker man da?

    • Cecilie,

      Hei Kristiansen! Har du en annen type kokosfett kan det brukes istedenfor Delfia. Ulempen med å sløyfe Delfia helt er at sjokoladetrekket ikke stivner på toppen av kokosbollene. Lykke til! 😊

  • Karina

    Hvordan oppbevares disse best og hvor lang holdbarhet har de?

    • Anne Cathrine

      Hei Karina! Beklager sent svar 😅
      Kokosboller har god holdbarhet og oppbevares best i kjøleskapet. De kan også fryses. Nøyaktig hvo rang holdbarhet de har er vanskelig å si men 1-2 uker i kjøleskapet burde være et minimum. Hvis ikke de blir spist opp før det… 😊 God bakelyst!