Hopp til hovedinnhold
Mills logo
  • Produkter
  • Bærekraft
  • Kontakt oss
  • Produkter
  • Mills Proffpartner
  • Mills Industri & bakeri
  • Oppskrifter
  • Aktuelt
  • Jobb hos Millsekstern lenke
  • Helse og ernæring
  • Bærekraft i Mills
  • Ofte stilte spørsmål
  • Om Mills AS
  • Kontakt oss
  • English
  • Merkevarer fra Mills AS
  • Mills
  • Melange
  • Delikat
  • Vita hjertego’
  • Soft Flora
  • Olivero
  • Plantego’
Baklava

Baklava

Denne oppskriften på baklava er laget av valnøtter og kanel som ligger mellom herlig flakete filodeig, toppet med en honningsirup…

Middels
2 t 15 min
Ragu alla Bolognese

Ragu alla Bolognese

Bolognese er en italiensk kjøttsaus, også kalt ragu, som opprinnelig stammer fra Bologna. Utgangspunktet er rene råvarer som er lett…

Enkel
3 t 30 min
Gresk pastitsio

Gresk pastitsio

Pastitsio blir ofte kalt Hellas’ svar på lasagne, og er på samme måte som moussaka en gresk ovnsrett med kjøttdeig…

Enkel
1 t
Fransk løksuppe

Fransk løksuppe

Det sies at den første franske løksuppen, eller 'soupe à l'oignon' som det heter på fransk, ble til da Ludvig…

Enkel
1 t
spanakopita, eller gresk spinatpai

Spanakopita – gresk spinatpai

Spanakopita - eller gresk spinatpai med fetaost er en klassiker mange kjenner fra ferien. Marilena Mastorakis er kokk og halvt…

Enkel
1 t 20 min
Fransk sjokoladekake

Fransk sjokoladekake

Franske Olivier Roesch er konditor av yrke, og gir deg her oppskriften på en eksklusiv fransk sjokoladekake. Denne kaken har…

Enkel
1 t
Fanouropita

Fanouropita

Fanouropita er kaken grekerne lager om de skal finne noe de har mistet. Den lages til ære for helgenen St.…

Enkel
1 t
Arroz con pollo

Arroz con pollo

Arroz con pollo, ris med kylling, er en tradisjonell spansk rett med historie helt tilbake til åttende århundre, da Maurerne…

Enkel
45 min
pannebrød med havsalt og rosmarin

Pannebrød med havsalt og rosmarin

Pannebrød med havsalt og rosmarin er supert å servere til supper eller gryter. Får du middagsgjester er dette et supert…

Enkel
1 t 40 min
Greske pitabrød

Greske pitabrød

Pitabrød ble først laget i Midtøsten, før oppskriften spredde seg og nådde middelhavslandene. I dag er luftige pitabrød velkjente i…

Enkel
1 t 30 min
greske kjøttboller

Greske kjøttboller

Det greske kjøkkenet har mye godt å by på og greske kjøttboller, også kalt keftedakia, er en klassiker. Med smak…

Enkel
30 min
Gambas al ajillo

Gambas al ajillo

Gambas al ajillo betyr reker med hvitløk på spansk. Det er en populær og fyrrig tapasrett som har blitt servert…

Enkel
25 min
Kremet kylling med sitron og parmesan

Kremet kylling med sitron og parmesan

Denne kremede kyllingen gir deg de klassiske italienske smakene av sitron, parmesan og timian, og en herlig følelse av å…

Enkel
40 min
Ensaimada de Mallorca

Ensaimada de Mallorca

Ensaimada et tradisjonelt bakverk fra Mallorca som daterer helt tilbake til 1700-tallet, der ensaimadaen ble laget til festlige begivenheter og…

Middels
2 t 20 min
Cannelloni med ricotta og spinat

Cannelloni med ricotta og spinat

Cannelloni er sylinderformet pasta som på italiensk vis fylles med kjøtt eller ost, toppes med tomatsaus og bakes i ovnen.…

Middels
1 t

Telefon

Sentralbord: 22 80 86 00

Forbrukerservice: 800 35 036 (kl.09.00-12.00)

Adresse

Sofienberggt 19, 0558 Oslo

Pb. 4644 Sofienberg, 0506 Oslo

Mills logo

Mills AS © Vi tar forbehold om feil på våre nettsider. Her finner du vår personvernerklæring.
Ønsker du å reklamere på et av våre produkter? Her finner du reklamasjonsskjema.