Sjokoladeglasur

Enkelt
10 min.
Denne sjokoladeglasuren er enkel å røre sammen og smaker fantastisk godt. Oppskriften holder til en kake i langpanne (25 x 35 cm), men kan også brukes på mange små muffins eller andre bakverk.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Smelt Melange i en stor kjele på middels varme under stadig omrøring.

  2. Bland sammen smeltet Melange, melk, kakaopulver, vaniljesukker og melis, og pisk til du har en flytende og klumpfri glasur.

  3. Fordel glasuren over det avkjølte bakverket.

  4. Tips! Vil du ha litt mer voksen smak på glasuren? Bytt ut halvparten av melken (0,25 dl) med den samme mengden sterk kaffe. Da får du en deilig mokkasmak på kaken.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Bilde av Melange folie

Melange

Kommentarer

Lignende oppskrifter

Enkel melisglasur

Enkelt
5 min.

Sjokoladekake i langpanne

Enkelt
55 min.

Poke cake i langpanne med karamellsaus

Enkelt
75 min.