Verdens beste vafler

Enkelt
30 min.
I Norge har vi laget vafler siden 1700-tallet, og de hjerteformede vaffelplatene spises til både hverdag og fest. Det er aldri feil med vafler, og med denne oppskriften blir de ekstra gode og saftige. Oppskriften gir ca. 10 vafler.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Visp egg og sukker lett sammen.

  2. Tilsett melk og Flytende Melange.

  3. Bland hvetemel med kardemomme, bakepulver og vaniljesukker, og bland dette i røren.

  4. Visp vaffelrøren til den er jevn og uten klumper.

  5. La røren svelle på kjøkkenbenken i en halvtime før du steker vaflene. Juster med mer melk hvis røren er for tykk eller tilsett litt mer mel dersom røren er for tynn.

  6. Stek vaflene i et smurt vaffeljern. Husk å pensle vaffeljernet med Flytende Melange før du steker og gjerne mellom hver andre eller tredje vaffel, for å hindre at vaflene setter seg fast.

Antall porsjoner:

Kommentarer

  • Bruker
    Ulrik

    Digg

    • Mills
      Anne Cathrine,

      Så hyggelig at du ble fristet 😊

  • Bruker
    Connie

    Da skal vaffelrøren prøves idag med ny oppskrift!

    • Mills
      Anne Cathrine,

      Lykke til, Connie! 😊 Gi oss gjerne en tilbakemelding på hva du syntes om oppskriften.

Se flere kommentarer Se flere kommentarer

Lignende oppskrifter