Disse havrelappene er både smakfulle, saftige og metter godt. De egner seg godt til både frokost, lunsj og kvelds, og…
Grove pizzasnurrer med tomat, skinke og ost er populære både i matpakken, barnebursdagen og som turmat. Pizzasnurrene er også ypperlige…
Skagenrøre er en klassisk skalldyrsalat som egner seg godt på brødskiven, til koldtbordet, eller servert til forrett med litt salat,…
Dette er et luftig og grovt brød, som blir saftig og får en fantastisk sprø skorpe når det bakes i…
Lefserull er en klassiker på koldtbordet som er enkel å lage, og som i tillegg kan tilberedes dagen i forveien.…
Quinoafrøene er naturlig glutenfrie og inneholder mer flerumettet fett, fiber og protein sammenlignet enn for eksempel ris. I denne salaten…
Med peanøttsmør i røren får du fyldige og smakfulle havrevafler som blir både saftige og sprø. Vi har toppet dem…
Dette er en enkel quiche som egner seg godt til både lunsj og middag. Quichen er fylt med bacon, egg,…
Dette smakfulle brødet er bedre kjent i England som ”breakfast in bread” og kan fort bli en ny frokostfavoritt. Brødet…
Fylte egg er en populær rett både på frokostbordet og på koldtbordet, som i tillegg til å smake godt, også…
Fylte butterdeigskopper, eller «vol au vent» som de også er kjent som, ser imponerende ut, men er overraskende enkle å…
Kyllingsalat er en lett og frisk favoritt som passer like godt til lunsj som til middag. Denne varianten er toppet…
Disse havrerundstykkene har en vidunderlig nøtteaktig smak, takket være havregrynene. De er dessuten eltefrie og har få ingredienser, slik at…
Denne paien med halvgrov bunn og er fylt med næringsrike ingredienser som egg, laks og spinat, og passer utmerket både…
Quinoa er små næringsrike frø fra Sør-Amerika som har en deilig nøtteaktig smak. Siden quinoa er naturlig fri for gluten,…