Key lime pie er en amerikansk klassiker som har fått navnet sitt etter de små, aromatiske key lime-fruktene som gror…
Sole á la Meunière er en klassisk fransk fiskerett. Navnet "meunière" kommer fra «møllerens kone» som forvandler kornet til mel,…
Har du vært på ferie i Hellas gjenkjenner du kanskje disse gylne, sprøstekte trekantene kalt Tiropitakia. De små paiene fylt…
Spaghetti vongole serveres over hele Italia og har fått sitt navn etter de smakfulle, små vongoleskjellene. Denne type skjell lever…
En røkt paprikamajones er perfekt følge til nystekte potetbåter, og smaker også nydelig til fiskeburger eller andre fiskeretter av hvit…
Denne dippen er enkel å røre sammen og smaksettes med cheddar, en ost med gode smelteegenskaper og en rund og…
Souvlaki er marinert og grillet kylling på spyd, og gresk gatemat på sitt beste. Navnet stammer fra ordet «souvla» som…
I denne enkle urtemajones har vi brukt timian og persille som passer ekstra godt til kylling. Prøv deg frem med…
I denne chilimajonesen har vi brukt både chilisaus og hakket chili for å få ekstra mye smak og farge, og…
En god hvitløksmajones inneholder akkurat passe mengde hvitløk. Bruker du for mye kan det overdøve de andre, gode smakene i…
Pestomajones er en spennende vri på den klassiske majonesen og er enkelt å røre sammen. I tillegg smaker det utrolig…
Hemmeligheten bak denne gode cajunmajonesen er ingredienser med mye smak. I USAs sørstater finner du de deilige, spicy smakene som…
Most avokado blandet med lime og majones gir en frisk og fyldig dressing som passer perfekt til en sommerlig burger.…
Gi hamburgeren et hint av luksus med denne deilige trøffelmajonesen. Sammen med finrevet parmesan får du en smaksrik og kremet…
Bacon på burgeren er en klassiker. Blander du sammen bacon og majones får du en fyldig og kremet "baconnaise" med…