Klassisk lammestek er en skikkelig festmiddag og hører for mange påsken til. Har du litt god tålmodighet og lar den…
Saftige kyllingkjøttboller passer til alt fra supper og gryteretter, til tapasbordet og en klassisk pasta med tomatsaus. Ved å velge…
Denne enkle alt-i-en-pannen inneholder sunt fett, fisk, fullkorn, grønnsaker, og massevis av god smak fra den japanske teriyakisausen. I tillegg…
Laks i ovn er en hverdagsfavoritt som er lett å lage og enkel å variere. Laks er også en god…
Å bytte ut vanlig pasta med «pasta» laget av squash er en super måte å få i seg ekstra grønnsaker…
Denne delikate og luftige kokosbollekaken er en favoritt blant både små og store. Kaken lages helt uten steking, men litt…
En skikkelig god rødvinssaus er det perfekte tilbehøret til godt kjøtt som lammestek, biff eller kalv. Å lage den selv…
Denne herlige fiskeretten er inspirert av det italienske kjøkkenet. Cherrytomatene blir ekstra søte og gode når de bakes. I tillegg…
Stekt chorizo setter en fantastisk smak på denne raske og lettvinte kyllinggryta. Bønner tilfører gryta ekstra proteiner og gjør at…
Prinsessekake er et imponerende stykke bakverk laget av vanlig bolledeig, kanelfyll, deilig vaniljekrem og tykk, hvit melisglasur. Det kan være…
Saftig nøttebunn med fyldig, gul krem og firkløverglasur som smelter på tunga. Denne kaken vil garantert forsvinne fort fra kakebordet.…
Byggotto er en norsk variant av den italienske klassikeren risotto, bare med byggryn i stedet for ris. I tillegg til…
Vil du ha varm havregrøt i en fei, kan du enkelt tilberede grøten i mikrobølgeovnen. Da minimerer du også oppvasken.…
Vil du har frokosten klar når du står opp, er dette den enkleste måten å lage havregrøt på. Du trenger…
Dette er en kanskje den meste klassiske måten å lage havregrøt på; kokt på melk og toppet med litt bær…