Sprø, hjemmelagde parmesanfries gir deg den perfekte kombinasjonen av salt og umami, mens urtemajonesen er den friske og syrlige prikken…
Visste du at det finnes en veldig enkel måte å lage lomper på? Med potetmosmel kan du ha ferske lomper…
Avokadoen har neppe smakt bedre enn som avokadofries. Her får du avokado med en knasende sprø skorpe og en kremet…
Lyst på en skikkelig digg frokost? Da er røstipoteter tingen å lage! Røstipotetene har sine røtter fra Sveits og serveres…
Patatas bravas betyr ildfulle poteter på spansk og er en av de mest populære tradisjonelle tapasrettene. De spanske tapaspotetene passer…
Blomkålen er mild på smak, med høyt innhold av protein, vitamin C og kostfiber. Blomkålpuré passer godt som et mildt…
Sunn, fargerik og fristende – fersk ertepuré laget av frosne erter gir farge til tallerkenen og smaker fantastisk. Ertepure passer…
Egg er som kjent en av hovedingrediensene i majones, men det er faktisk mulig å lage den uten. Med denne…
Remulade er perfekt følge til stekt fisk og fiskepinner, og også uunnværlig på smørbrødet med roastbiff og rå løk. Denne…
Blomkålris er et supert alternativ til ris og en smart måte å få i seg mer grønnsaker på. Den smaker…
Har du en stavmikser og en smal beholder kan du lage hjemmelaget majones på rekordtid. For å få et vellykket…
Sprø og saftige søtpotetfries passer like godt til ovnsbakt laks som til en god burger. Fries av søtpotet kan også…
Er du på jakt etter en supergod oppskrift på waldorfsalat? Da trenger du ikke lete lenger. Denne oppskriften på waldorfsalat…
Klassisk potetsalat går aldri av moten og er like populær til julemat som sommerens grillretter. Fennikel gir potetsalaten det lille…
Rødbetsalat er nydelig tilbehør til julens leverpostei. Prøv denne friske varianten med eple og pepperrot – å lage den selv…