Den engelske klassikkeren biff wellington er mør indrefilet pakket inn i saftig soppstuing og smaksrik parmasskinke, innbakt i et sprøtt…
Saftig og mørt kjøtt med sprø svor; det er resultatet de aller fleste ønsker seg på ribba. Den enkleste og…
Waldorfsalaten er en populær gjenganger på vinterens koldtbord, og passer utmerket til både spekemat og kalkun. Dette er en lettere…
Kun tre ingredienser utgjorde den originale waldorfsalaten som raskt ble en favoritt over hele verden: epler, stangselleri og majones. Det…
Hjemmelaget potetsalat er en allsidig og klassisk tilbehørssalat og et kjent innslag når man serverer alt fra spekemat og grillmat…
Troikakake har en unik og helt uimotståelig god smak, akkurat som sjokoladen den er oppkalt etter. Konfektkaken består av lag…
Mandelflarn er knasende sprø julekaker med nydelig smak av karamell og mandler. Ordet «flarn» kommer fra svensk og betyr noe…
«Kola» betyr karamell på svensk, og det er akkurat det disse tradisjonelle svenske julekakene smaker som. Dette er kanskje ikke…
Krumkaker er blant julens mest populære julekaker. Med denne glutenfrie oppskriften kan enda flere nyte den tradisjonsrike baksten. Spis dem…
Hjemmelagde punsjboller er deilige konfektbiter vi gjerne forbinder med jul. De smaker nydelig av sjokolade og rom, og kan enkelt…
Vil du virkelig imponere gjestene bør du prøve italienernes versjon av ribbe, nemlig porchettaen. Det er en av rettene italienerne,…
Lag av frisk eplemos, fløyelsmyk krem og knasende sprø kavring gjør tilslørte bondepiker til en klassiker som aldri ser ut…
Kontrasten i lagene med frisk eplemos, fløyelsmyk krem og knasende sprø kavring gjør tilslørte bondepiker til en klassiker som aldri…
Sarah Bernhard har blitt en julefavoritt i mange norske hjem. Hva med å teste en liten vri neste gang? Peanøttsmør…
Denne familievennlige pølsegryta er lett å like, rask å lage og gir lite oppvask. Med pølse, grønnsaker, pasta og saus…