Kun tre ingredienser utgjorde den originale waldorfsalaten som raskt ble en favoritt over hele verden: epler, stangselleri og majones. Det…
Hjemmelaget potetsalat er en allsidig og klassisk tilbehørssalat og et kjent innslag når man serverer alt fra spekemat og grillmat…
Har du vært på ferie i Hellas gjenkjenner du kanskje disse gylne, sprøstekte trekantene kalt Tiropitakia. De små paiene fylt…
Sprø squashstaver er et spennende tilbehør som passer ekstra godt til burgeren, fisk eller kylling. Denne varianten er smaksatt med…
Gougeres er kanskje best kjent som ostebakkels på norsk, og er gylne og luftige bakverk fylt med smakfull ost. De…
Edamemebønner er en kilde til fiber, og passer ypperlig som snacks når du har lyst på noe godt eller som…
Det sies at den første franske løksuppen, eller 'soupe à l'oignon' som det heter på fransk, ble til da Ludvig…
Tabbouleh er en bulgursalat med opprinnelse fra Midtøsten. Med urter som mynte og bladpersille passer den godt til for eksempel…
Denne rødbet- og fetasalaten med en frisk og syrlig dressing egner seg for eksempel godt til laks. Den søtlige og…
Høsten er sesong for jordskokk, en allsidig grønnsak som har vært i Norge siden 1700-tallet. Jordskokk har en søtlig og…
Shakshouka stammer fra Midtøsten og består av posjerte egg og grønnsaker i en spicy tomatsaus. Styrken på sausen kan du…
Vegetarlasagne er en super middagsrett for kjøttfrie dager, og en fin måte å få i seg mer grønnsaker. Denne vegetarlasagnen…
Denne spennende vegetarburgeren er rik på smak med fyldig sødme fra peanøttsmør og litt sting fra chilisaus. Server den sammen…
Spanakopita - eller gresk spinatpai med fetaost er en klassiker mange kjenner fra ferien. Marilena Mastorakis er kokk og halvt…
En enkel avokado- og eggesalat - perfekt når du vil kose deg med noe ekstra godt på brødskiven eller i…