Hopp til hovedinnhold
Mills logo
  • Produkter
  • Bærekraft
  • Kontakt oss
  • Produkter
  • Mills Proffpartner
  • Mills Industri & bakeri
  • Oppskrifter
  • Aktuelt
  • Jobb hos Millsekstern lenke
  • Helse og ernæring
  • Bærekraft i Mills
  • Ofte stilte spørsmål
  • Om Mills AS
  • Kontakt oss
  • English
  • Merkevarer fra Mills AS
  • Mills
  • Melange
  • Delikat
  • Vita hjertego’
  • Soft Flora
  • Olivero
  • Plantego’
Rødvinssaus

Rødvinssaus

En skikkelig god rødvinssaus er det perfekte tilbehøret til godt kjøtt som lammestek, biff eller kalv. Å lage den selv…

Middels
30 min
Kremet kyllinggryte med chorizo i blå stekepanne

Kremet kyllinggryte med chorizo

Stekt chorizo setter en fantastisk smak på denne raske og lettvinte kyllinggryta. Bønner tilfører gryta ekstra proteiner og gjør at…

Enkel
20 min
Bygotto med sopp og urter

Byggotto med sopp og urter

Byggotto er en norsk variant av den italienske klassikeren risotto, bare med byggryn i stedet for ris. I tillegg til…

Enkel
30 min
Glutenfrie krumkaker på trefat med grankvist i bakgrunnen

Glutenfrie krumkaker

Krumkaker er blant julens mest populære julekaker. Med denne glutenfrie oppskriften kan enda flere nyte den tradisjonsrike baksten. Spis dem…

Middels
2 t
Hvitt sausenebb fylt med lys brun fløtesaus og en liten øse.

Fløtesaus

En god fløtesaus er noe av det beste du kan servere til lyst kjøtt som kalkun og kylling, og er…

Middels
20 min
Klassisk versjon av tilslørte bondepiker i to glass.

Klassiske tilslørte bondepiker

Kontrasten i lagene med frisk eplemos, fløyelsmyk krem og knasende sprø kavring gjør tilslørte bondepiker til en klassiker som aldri…

Enkel
30 min
Ovnsbakte kyllinglår med grønnsaker

Ovnsbakte kyllinglår med grønnsaker

Kyllinglåret er den mest saftige og smakfulle delen av kyllingen. Legger du dem sammen med grønnsaker i en form og…

Enkel
1 t 30 min
Gratinerte kjøttboller

Gratinerte kjøttboller i tomatsaus

Gratinerte kjøttboller er herlig kosemat for hele familien. I den klassiske italienske tomatsausen, også kjent som «sugo», skjuler det seg…

Middels
1 t
Coq au vin i hvit gryte

Coq au vin

Coq au vin er en velkjent fransk klassiker som ganske enkelt betyr hane i vin. Hanen har vært et symbol…

Middels
2 t
Lammefrikassé

Lammefrikassé

Når høsten kommer er det tid for både lam og gryteretter. Lammefrikassé er full av mørt kjøtt og gode rotgrønnsaker,…

Middels
2 t
Kremet pasta med sopp og kylling

Kremet pasta med sopp og kylling

Kremet pasta med sopp og kylling er enkel og deilig hverdagsluksus. I denne retten kan du bruke egenplukket sopp, ellers…

Enkel
30 min
Boeuf Bourguignon i tallerken med potetmos

Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon er en klassisk rett fra det franske kjøkkenet. Gryteretten kommer opprinnelig Bourgogne-regionen, derav navnet. Det er et område…

Middels
2 t 30 min
Lam Kleftiko

Lam Kleftiko

Lam kleftiko er en tradisjonell gresk oppskrift på langtidstekt lam. Georgios Fragkias jobber som kokk i Oslo og har tatt…

Enkel
6 t 15 min
Elgstek

Elgstek med kantareller og rosenkål

Det er når høsten melder sin ankomst at vi virkelig kan nyte norske råvarer. Da egner det seg godt med…

Enkel
1 t 30 min
Jordskokksuppe med eple og bønner

Jordskokksuppe med eple og hvite bønner

Høsten er sesong for jordskokk, en allsidig grønnsak som har vært i Norge siden 1700-tallet. Jordskokk har en søtlig og…

Enkel
40 min

Telefon

Sentralbord: 22 80 86 00

Forbrukerservice: 800 35 036 (kl.09.00-12.00)

Adresse

Sofienberggt 19, 0558 Oslo

Pb. 4644 Sofienberg, 0506 Oslo

Mills logo

Mills AS © Vi tar forbehold om feil på våre nettsider. Her finner du vår personvernerklæring.
Ønsker du å reklamere på et av våre produkter? Her finner du reklamasjonsskjema.