Pitabrød ble først laget i Midtøsten, før oppskriften spredde seg og nådde middelhavslandene. I dag er luftige pitabrød velkjente i…
Det greske kjøkkenet har mye godt å by på og greske kjøttboller, også kalt keftedakia, er en klassiker. Med smak…
Grissini så dagens lys allerede på 1700-tallet i Piemonte i Italia, da bakeren Antonio Brunero ble bedt om å lage…
Spanske kjøttboller, eller albondigas, er en velkjent og populær tapasrett, som består av fyldige kjøttboller i en krydret tomatbasert saus.…
Jordbærsalsa med mango er en frisk, enkel og fargerik salsa som passer perfekt som lett, sunt og næringsrikt tilbehør til…
Det er ikke uten grunn at den svenske hasselbackvarianten av poteter er så populær. Her får du nemlig saftige poteter…
Grønnsaker og dipp er et friskt innslag på koldtbordet eller julefesten. Gjør en morsom vri og lag dette spiselige juletreet…
Kalkun egner seg like godt som festmat på nyttårsaften, som deilig pålegg til lunsjen. Denne påleggssalaten er laget med saftig…
Dette italienske bakverket har i løpet av de siste årene blitt svært populært i Norge. Det er kanskje ikke så…