Enkel oppskrift på luftige bananpannekaker med havre og egg. I denne oppskriften har vi stivpisket eggehvitene slik at pannekakene blir ekstra luftige, men om du har dårlig tid kan du sløyfe dette steget. En super oppskrift når du vil ha noe sunt og godt til frokost. Forresten: Visste du at en banan inneholder nesten 40% av anbefalt inntak for vitamin B6. Dette vitaminet er spesielt viktig for omsetningen av protein i kroppen.

Kommentarer

  • Alexandra

    Disse var kjempegode🤩 Veldig fin oppskrift, falt o smak hos familien 🙂

    • cecilie,

      Hei Alexandra! Så hyggelig å høre at pannekakene falt i smak! Lykke til med matlagingen! 🙂

  • Thea Loise

    Super gode pannekaker, super gode på en sommer dag med litt smudie eller milkshake,
    Syntest at de ble veldig fluffy

    • cecilie,

      Hei Thea Loise! Alltid gøy å få sånne gode tilbakemeldinger, takk skal du ha! Hyggelig at pannekakene falt i smak hos deg, og lykke til i sommer! 🙂

  • Ylva

    Den holdt seg ikke sammen siden det bare var havregryn i den så jeg måtte putte i andre ingredienser 🙁

    • cecilie,

      Hei Ylva! Det var leit å høre at røren ikke holdt sammen. Fulgte du oppskriften, og hadde du i bananer og egg også? Lykke til hvis du prøver igjen! 🙂

  • Pernille Amalie Lad Sønju

    Er det vanskelig og lage eller?

    • cecilie,

      Hei Pernille Amalie! Nei, disse er ikke vanskelige å lage. Stivpiskede eggehviter krever litt visping for å få dem stive, men ellers er oppskriften enkel, lykke til! 🙂

  • Ragnhild

    det er bra . det er gott

    • cecilie,

      Så hyggelig at pannekakene falt i smak, Ragnhild 🤩

  • Sanna

    Dette her er noe drit

    • cecilie,

      Hei Sanna! Det var synd å høre. Er det noe rundt oppskriften vi kan forsøke å hjelpe med?

  • Hedvig Johnsen

    Pannekakene ville ikke slippe pannen når jeg skulle snu dem…. Jeg har oppi smør i panna, noen tips?

    • Signe Marie

      Hei Hedvig, det kan ha ha med valg av stekepanne å gjøre, for eksempel. Jernpanne kan være litt vrien med pannekakerøre, mens en panne i aluminium, stål eller teflon slipper lettere. Prøv deg også frem med temperaturen. Godt mulig at din koketopp vil trenge litt lavere varme enn middels. Lykke til 🙂

      • Olav

        Ta smør i røra

        • cecilie,

          Takk for innspillet – det er et veldig godt tips 😊