Enkel oppskrift på luftige bananpannekaker med havre og egg. I denne oppskriften har vi stivpisket eggehvitene slik at pannekakene blir ekstra luftige, men om du har dårlig tid kan du sløyfe dette steget. En super oppskrift når du vil ha noe sunt og godt til frokost. Forresten: Visste du at en banan inneholder nesten 40% av anbefalt inntak for vitamin B6. Dette vitaminet er spesielt viktig for omsetningen av protein i kroppen.

Kommentarer

  • Olav Nøtsund Gryt

    Passe gode😃😃😃

    • Cecilie,

      Godt å høre at pannekakene falt i smak, Olav! Takk skal du ha, og lykke til med matlagingen 🙂

  • Victoria

    Halle! Drit gode!❤️❤️❤️❤️hilsen en Furry!🌿🐾🫶

    • Cecilie,

      Så koselig å høre, Victoria! God bakelyst til deg 😊

  • Maria

    Gjorde først klar alle ingrediensene, da jeg visste jeg vanligvis har alt av dette. Ble sjokkert da jeg faktisk ikke hadde havregryn i skapet, men hadde express havregrøt med vaniljesmak og rosiner som jeg brukte i stedet. Funket fint og ble litt vaniljesmak på pannekakene😍 Prøver med vanlig havregryn neste gang. De ble kjempegode, takk for fin oppskrift👍🏻

    • Cecilie,

      Så bra at du fant din egen vri på denne oppskriften, Maria! Tusen takk for at du deler, og lykke til med de neste pannekakene 🙂

  • Dorit Lund

    Måtte tilsette litt mel i røra fordi lappene ble ikke faste, når jeg skulle snu de så ble de ødelagt .

    • Cecilie,

      Det var leit å høre at de ble ødelagt, Dorit! Men godt å høre at du fant en løsning. Kos deg med bananpannekakene, håper det smaker! 🙂

  • Sienna

    Gode
    Eg skal lage snart

    • Cecilie,

      Håper pannekakene ble vellykkede, Sienna! God fredag videre til deg 🙂

  • Nina

    Veldig gode🍌🥞😋

    • Cecilie,

      Godt å høre at pannekakene faller i smak hos deg, Nina! Takk for tilbakemeldingen og god mandag videre til deg! 😊

  • 🍌🍓🥒

    Godt🍌🥞

    • Cecilie,

      Takk for hyggelig tilbakemelding, og kos deg med pannekakene! 😊

  • Mona

    Disse er så gode! Men vet dere ca hvor mye kalorier en enkel porsjon inneholder ca?

    • Cecilie,

      Hei Mona! Så hyggelig at du liker pannekakene! Jeg skal spørre vår ernæringsekspert om kaloriene i denne, og komme tilbake til deg med svaret så fort som mulig. Ha en fin torsdag videre 😊

      • Janne Fadum Aas .

        Ønsker prøve disse hva er kval per bannanpannekake ?😊

        • Cecilie,

          Hei Janne! Håper du finner svar på spørsmålet ditt når du leser hva ernæringseksperten vår skriver. Lykke til! 😊

      • Cecilie,

        Hei igjen. Vår ernæringsekspert skriver: Denne oppskriften er til 2 porsjoner (2 bananer og 2 egg) og beregnet med o,5 % lettmelk. Den gir rett under 1000 kcal, og det tilsvarer en stor lunsj. Mesteparten av energien kommer fra fett, men hovedsakelig umettet fett. Totalt var det 50 g fett i retten. Det er margarin, egg og havregryn som tilfører umettet fett. Det er 33 g protein, 97 g karbohydrat og 12 g fiber. Det er også fint å vite at retten bidrar med 320 mg kalsium (fra melk) og 6 mg jern (fra havregryn og egg). Lykke til! 😊

  • Banan i pysjamas

    For enkelthetens skyld, så kan man bare blande eggene rett oppi røren. De blir luftige allikevel.

    • Cecilie,

      Takk for godt tips, det skal vi prøve en dag. Good sommer videre til deg! 😊

  • Vilde Midtsæter Solberg

    Hei! Når jeg steker pannekakene, skal de bli hullete når jeg snur de?

    • Cecilie,

      Ja, det stemmer, Vilde! Lykke til med stekingen! 🙂

  • Henriette

    Lappene synker sammen etter steking, hva gjør jeg galt?
    De er luftige og høy, helt til jeg har de over på rist eller tallerken, da blir de helt flate

    • Cecilie,

      Hei Henriette! Ja, lapper synker litt sammen etter steking, så her tror jeg ikke du gjør noe galt. Håper de faller i smak likevel! 🙂

  • Malin

    Skal det smør i røren eller bare på stekepanna?

    • Cecilie,

      Hei Malin! Vita hjertego’ Flytende skal du bare ha i pannen, ikke i røren. Lykke til! 🙂

  • Simon

    Er disse gode for å miste fett på magen?

    • Cecilie

      Hei Simon! Dette er først og fremst en super oppskrift når du vil ha noe sunt og godt til frokost. Lykke til! 🙂

  • Trine Mathisen

    Flott oppskrift. Jeg brukte blender til røren. Ble nydelige pannekaker.

    • Cecilie

      Hei Trine! Så hyggelig å høre at pannekakene falt i smak. Og takk for tipset om å bruke blender, det skal vi prøve neste gang. Lykke til med pannekakestekingen! 🙂

  • Andrea

    Skal den svelle før den stekes?

    • Cecilie

      Hei Andrea! Nei, disse skal ikke svelle før steking. Lykke til! 🙂

  • Anonym

    Hvor mange pannekaker er det i en porsjon?

    • Cecilie

      Hei! Det kommer litt an på hvor store du lager dem, men en porsjon tilsvarer 3-4 små pannekaker, på størrelse med lapper. Lykke til! 🙂

  • Alexandra

    Disse var kjempegode🤩 Veldig fin oppskrift, falt o smak hos familien 🙂

    • cecilie

      Hei Alexandra! Så hyggelig å høre at pannekakene falt i smak! Lykke til med matlagingen! 🙂

    • Isabel

      Ja

  • Thea Loise

    Super gode pannekaker, super gode på en sommer dag med litt smudie eller milkshake,
    Syntest at de ble veldig fluffy

    • cecilie

      Hei Thea Loise! Alltid gøy å få sånne gode tilbakemeldinger, takk skal du ha! Hyggelig at pannekakene falt i smak hos deg, og lykke til i sommer! 🙂

  • Ylva

    Den holdt seg ikke sammen siden det bare var havregryn i den så jeg måtte putte i andre ingredienser 🙁

    • cecilie

      Hei Ylva! Det var leit å høre at røren ikke holdt sammen. Fulgte du oppskriften, og hadde du i bananer og egg også? Lykke til hvis du prøver igjen! 🙂

  • Pernille Amalie Lad Sønju

    Er det vanskelig og lage eller?

    • Cecilie

      Hei Pernille Amalie! Nei, disse er ikke vanskelige å lage. Stivpiskede eggehviter krever litt visping for å få dem stive, men ellers er oppskriften enkel, lykke til! 🙂

  • Ragnhild

    det er bra . det er gott

    • Anne Cathrine

      Så hyggelig at pannekakene falt i smak, Ragnhild 🤩

  • Sanna

    Dette her er noe drit

    • Anne Cathrine

      Hei Sanna! Det var synd å høre. Er det noe rundt oppskriften vi kan forsøke å hjelpe med?

  • Hedvig Johnsen

    Pannekakene ville ikke slippe pannen når jeg skulle snu dem…. Jeg har oppi smør i panna, noen tips?

    • Signe Marie

      Hei Hedvig, det kan ha ha med valg av stekepanne å gjøre, for eksempel. Jernpanne kan være litt vrien med pannekakerøre, mens en panne i aluminium, stål eller teflon slipper lettere. Prøv deg også frem med temperaturen. Godt mulig at din koketopp vil trenge litt lavere varme enn middels. Lykke til 🙂

      • Olav

        Ta smør i røra

        • Anne Cathrine

          Takk for innspillet – det er et veldig godt tips 😊