Fire varianter av Sarah Bernhard
Sarah Bernhard er herlige kaker laget av mandelbunn, sjokoladekrem og sjokoladeglasur. Under finner du fire varianter av denne himmelske kaken – en enkel variant, en med ekstra fyldig sjokoladekrem, en langpannevariant og en uten egg.
Enkle Sarah Bernhard
Her får du en enkel versjon av den berømte konfektkaken, som har fått navnet sitt etter en fransk skuespiller. Denne oppskriften gir deg rundt 15 kaker som vil imponere gjestene.
Sarah Bernhard med fyldig sjokoladekrem
I denne oppskriften kan du bruke ferdiglaget kransekakemasse, og toppe den med en fyldig sjokoladekrem. Den smakfulle julekaken har blitt stadig mer populær her til lands, men oppskriften stammer opprinnelig fra en dansk konditor. Navnet har den fått fra den franske skuespillerinnen Sarah Bernhardt. Oppskriften gir cirka 16 småkaker.
Sarah Bernhard i langpanne
Sarah Bernard i langpanne er en enklere variant av den populære porsjonskaken. Den egner seg ypperlig når du får gjester, eller når du vil nyte den gode smaken uten å bruke for lang tid på forberedelser. Oppskriften gir 1 kake med cirka 24 små biter.
Sarah Bernhard uten egg
Sarah Bernhard uten egg får du ved å lage en eggefri kransekakemasse og en enkel sjokoladekrem med kremfløte og sjokolade. Oppskriften gir cirka 16 småkaker.