Enkle kanelsnurrer

Disse kanelsnurrene er laget med Flytende Melange i både deigen og i fylle, og er ekstra lette å lykkes med!

Kanelboller i langpanne

Disse kanelbollene er bakt med tangzhong-metoden som gjør at baksten holder seg ekstra saftig i flere dager etterpå. I tillegg er fordelen med å steke kanelbollene i langpanne i stedet for på brett, at kantene ikke blir småtørre.

Kanelbollekake med eplefyll

Klarer du ikke å bestemme deg for om du skal lage kanelboller eller eplekake? Slå de to herlige bakverkene sammen og lag en smakfull kanelbolleeplekake. Luftige kanelboller med nydelig eplefyll er en kombinasjon de fleste vil elske.

Kanelsnurrer

Det er få ting slår duften av dette nybakte bakverket som fyller rommet. Følger du denne oppskriften får du luftige og saftige kanelsnurrer!

Kanelbollevafler med ostekremglasur

En liten vri på kanelbollen til deg som er glad i både vafler og kanelboller, og som ønsker smaken av kanelbolle raskt! Den spesielle fremgangsmåten for vaffelrøren gjør kanelbollevaflene superluftige, og toppet med en frisk ostekremglasur er de nærmest uimotståelige.

Østmarkas beste kanelboller

Oslo-beboere hvalfarter til Rustadsaga Sportsstue i Østmarka for å slå kloa i de luftige bollene med kanelfyll i midten. Oppskriften på de populære kanelbollene har Sissel Ullevålseter utviklet gjennom et helt liv som bakemester.