Fudge med fire ulike smaker

 

Myk fudge som smelter på tungen er blitt en ny julefavoritt blant mange og egner seg perfekt som spiselig julegave. Her deler Mat på Bordet-blogger Ina-Janine Johnsen sine beste tips til hvordan du kan lage fudge med ulike smaker selv.

Brente mandler med fire smaker

Brente mandler er tradisjonsrikt knask få klarer seg uten i julen. De karamelliserte nøttene er enkle å lage selv og kan fint smaksettes og varieres om du ønsker det. Her får du fire varianter av juleklassikeren.

Hjemmelaget julekonfekt

Konfekt hører julen til, og det er noe spesielt med dem man har laget selv. Her får du oppskriften på tre deilige varianter: sjokoladetrøfler, konfekt med salt karamellfyll og marsipankuler med bringebær og hasselnøttkrokan.

Fløtekarameller

Hjemmelagde fløtekarameller hører julen til, og er den perfekte julegaven til en søtmoms.

Kakao på pinne med fire smaker

Kakao på pinne er en fantastisk spiselig julegave. Kakaopinnen røres enkelt ut i en kopp varm melk og gir dermed varm sjokolade på rekordtid. Her får du oppskrift på kakaopinner med fire ulike smaker.

Tre forskjellige kakemiks på glass

Kakemiks er en super gave som ser lekker ut, og som i tillegg er enkel å sette sammen. Alt du trenger er glasskrukker og å velge en (eller flere) av de tre kakemiks-oppskriftene vi har satt sammen.

Rocky road

Rocky road er søte munnfuller med myke marshmallows, kjeks, nøtter og frukt. Det er enkelt å lage og egner seg godt som både en godbit i juletida, og som en kreativ og smakfull julegave.

Glutenfrie havrekjeks

Havrekjeks er enkle å lage og flotte å gi bort i julegave. I denne oppskriften bruker vi glutenfrie havregryn, slik at de også kan nytes av de med glutenallergi.