Med denne fremgangsmåten kan du lage luftige pannekaker, helt uten egg og melk. Eplesidereddik balanserer smaken og hjelper bakepulveret slik…
Semifreddo er en type halvfrossen italiensk dessert som har konsistensen til en frossen mousse. Den finnes i svært mange ulike…
Denne sjokoladeglasuren er enkel å røre sammen og smaker fantastisk godt. Oppskriften holder til en kake i langpanne (25 x…
Denne delikate og luftige kokosbollekaken er en favoritt blant både små og store. Kaken lages helt uten steking, men litt…
Prinsessekake er et imponerende stykke bakverk laget av vanlig bolledeig, kanelfyll, deilig vaniljekrem og tykk, hvit melisglasur. Det kan være…
Saftig nøttebunn med fyldig, gul krem og firkløverglasur som smelter på tunga. Denne kaken vil garantert forsvinne fort fra kakebordet.…
Babka er et nydelig bakverk med melk og egg, ikke ulikt brioche. Kaken har sine røtter i Øst-Europa, og har…
Troikakake har en unik og helt uimotståelig god smak, akkurat som sjokoladen den er oppkalt etter. Konfektkaken består av lag…
«Kola» betyr karamell på svensk, og det er akkurat det disse tradisjonelle svenske julekakene smaker som. Dette er kanskje ikke…
Krumkaker er blant julens mest populære julekaker. Med denne glutenfrie oppskriften kan enda flere nyte den tradisjonsrike baksten. Spis dem…
Hjemmelagde punsjboller er deilige konfektbiter vi gjerne forbinder med jul. De smaker nydelig av sjokolade og rom, og kan enkelt…
Tilslørte bondepiker er en ekte dessertklassiker. Her får du en enkel variant av oppskriften laget med kjeks, eplemos og vaniljeyoghurt.
Lag av frisk eplemos, fløyelsmyk krem og knasende sprø kavring gjør tilslørte bondepiker til en klassiker som aldri ser ut…
Kontrasten i lagene med frisk eplemos, fløyelsmyk krem og knasende sprø kavring gjør tilslørte bondepiker til en klassiker som aldri…
Banoffee pie er en klassisk, engelsk dessertpai med deilig smak av banan og karamell. Navnet er satt sammen av nettopp…