Béarnaisesaus er en ekte fransk klassiker. Den er fyldig og litt skarp på smak, og populær til en rekke retter,…
Klassisk lammestek er en skikkelig festmiddag og hører for mange påsken til. Har du litt god tålmodighet og lar den…
Saftige kyllingkjøttboller passer til alt fra supper og gryteretter, til tapasbordet og en klassisk pasta med tomatsaus. Ved å velge…
Denne enkle alt-i-en-pannen inneholder sunt fett, fisk, fullkorn, grønnsaker, og massevis av god smak fra den japanske teriyakisausen. I tillegg…
Laks i ovn er en hverdagsfavoritt som er lett å lage og enkel å variere. Laks er også en god…
Å bytte ut vanlig pasta med «pasta» laget av squash er en super måte å få i seg ekstra grønnsaker…
Denne herlige fiskeretten er inspirert av det italienske kjøkkenet. Cherrytomatene blir ekstra søte og gode når de bakes. I tillegg…
Stekt chorizo setter en fantastisk smak på denne raske og lettvinte kyllinggryta. Bønner tilfører gryta ekstra proteiner og gjør at…
Byggotto er en norsk variant av den italienske klassikeren risotto, bare med byggryn i stedet for ris. I tillegg til…
Torsk har en ren og fin smak som tåler masse krydder, og derfor passer det perfekt med torskefilet i denne…
Ovnsbakt torsk er lettvint og smakfull hverdagsmiddag. I denne oppskriften kan du godt bruke lettsaltet torsk, den har god smak…
Den engelske klassikkeren biff wellington er mør indrefilet pakket inn i saftig soppstuing og smaksrik parmasskinke, innbakt i et sprøtt…
Saftig og mørt kjøtt med sprø svor; det er resultatet de aller fleste ønsker seg på ribba. Den enkleste og…
Hjemmelaget potetsalat er en allsidig og klassisk tilbehørssalat og et kjent innslag når man serverer alt fra spekemat og grillmat…
En god fløtesaus er noe av det beste du kan servere til lyst kjøtt som kalkun og kylling, og er…