Pasta arrabiata er en rask, enkel og samtidig smaksrik klassiker fra det italienske kjøkken. Vi har fått oppskriften fra den…
Disse frityrstekte risottobollene fra Sicilia har fått navnet arancini fordi de ligner på små appelsiner. Det finnes mer enn 30…
Lite smaker bedre enn en smaksrik og varmende lammegryte på kjølige dager. Dette er også en lettvint søndagsmiddag til familie…
Denne deilige tacogratengen er en digg og enkel hverdagsrett, som er perfekt når du vil lage mat til mange, uten…
Sommerkoteletter er rask og enkel grillmat. Med fargerike grønnsakspakker som tilbehør kan du tilberede hele måltidet på grillen og sparer…
Bakt potet er en klassiker som kan spises som både tilbehør eller som en rett i seg selv. Her har…
Bakt potet kan lages både i ovn og på grillen, og kan varieres med ulike typer fyll. Her har vi…
Bakt potet er en populær klassiker som er enkel å lage. Her har vi fylt de bakte potetene med klassisk…
Sole á la Meunière er en klassisk fransk fiskerett. Navnet "meunière" kommer fra «møllerens kone» som forvandler kornet til mel,…
Spaghetti vongole serveres over hele Italia og har fått sitt navn etter de smakfulle, små vongoleskjellene. Denne type skjell lever…
Souvlaki er marinert og grillet kylling på spyd, og gresk gatemat på sitt beste. Navnet stammer fra ordet «souvla» som…
Denne burgeren er toppet med bacon og en chilimajones som gir et ekstra kick til burgeren. Du kan lage chilimajonesen…
Er du blant dem som elsker en skikkelig cheeseburger bør du prøve denne oppskriften. Hemmeligheten ligger i den fyldige hvitløksmajonesen…
Denne kyllingburgeren er laget med kyllingfilet, og er enkel å lage. Vi har toppet den med en smakfull urtemajones med…
Nystekte vafler fylt med pizzasaus, smeltet ost og smaksrik chorizo er rett og slett en himmelsk kombinasjon. Lag pizzavafler til…