Skal du lage egg til mange er ovnsbakt omelett et supert alternativ. Server den som et eget måltid med godt…
Det er ikke uten grunn at quiche Lorraine er blitt en paiklassiker som er kjent langt utover de franske landegrenser.…
Ovnsbakt blomkål er lett å lage, smaker utrolig godt og er en nydelig rett i seg selv. En lettvint peanøttsaus…
Fiskeboller i hvit saus er en av middagsklassikerene vi aldri blir lei. Selv når du lager den hvite sausen fra…
Kan du lage hvit saus fra bunnen av er du på god vei til å bli en sausemester. Teknikken kan…
Hjemmelaget potetmos er enkelt å lage og er deilig tilbehør til både kjøtt og fisk. Du kan bruke de fleste…
Ønsker du litt variasjon på grønnsakene til middagstallerkenen er ovnsbakte rotgrønnsaker både godt og enkelt. Den største jobben er å…
Fløtegratinerte poteter er klassisk tilbehør til både kjøtt- og fiskeretter. Varier gjerne med friske urter som rosmarin, timian og dill…
Helstekt lammelår med hvitløk og rosmarin er en klassiker som for mange er synonymt med påske. Lammelåret lager nesten seg…
Hjemmelaget fiskegrateng med makaroni, ost og hvit saus er en familievennlig middagsfavoritt, og med denne enkle oppskriften får du en…
Ekte croquetas de jamon er sprø utenpå, med en kjerne av tykk, fløyelsmyk hvit saus og spansk skinke. Denne klassiske…
Lam kleftiko er en tradisjonell gresk oppskrift på langtidstekt lam. Georgios Fragkias jobber som kokk i Oslo og har tatt…
Tomatsausen «marinara» ble opprinnelig ble brukt til en enkel og smakfull pizza som først og fremst sjøfolkene og havnearbeiderne i…
Lefser, eller tortillas, laget med spinat en fin måte å få i seg ekstra grønnsaker på. Spinat gir deg blant…
Lefser, eller tortillas, laget med søtpoteter en fin måte å få i seg ekstra grønnsaker på. Søtpoteten inneholder beta-karoten som…