Lefser, eller tortillas, laget med rødbete er en fin måte å få i seg ekstra grønnsaker på, i tillegg til…
Denne indiske varianten av kyllinggryte er en enkel og god middag hvor hele retten lages i en og samme gryte.…
Denne kylling- og mozzarellagratengen er enkel å lage og har deilig smak av tomat og oregano. Den kan også lages…
Helstekt kalkun er en festmiddag som nytes både på nyttårsaften og på julaften, men mange kvier seg før et tørt…
Like viktig som å få god smak på ribba, er den knasende sprø svoren. Med gode forberedelser ligger alt til…
Bolognese er en italiensk kjøttsaus, også kalt ragu, som opprinnelig stammer fra Bologna. Utgangspunktet er rene råvarer som er lett…
Pinnekjøtt egner seg til langt mer enn bare den tradisjonelle julemiddagen og passer utmerket i denne enkle og gode sandwichen.…
Dette er en restemiddag du virkelig kan glede deg til! Ribbetaco er laget av saftig kjøtt som passer perfekt sammen…
Pastitsio blir ofte kalt Hellas’ svar på lasagne, og er på samme måte som moussaka en gresk ovnsrett med kjøttdeig…
Denne enkle thaigryten er laget med spicy rød karri, fyldig peanøttsmør og kokosmelk, og byr på mange gode smaker. Styrkegraden…
Makaroni og ost, eller «mac n´ cheese», er en velkjent amerikansk rett som består av makaroni og ostesaus. Her har…
Denne fylte kyllingfileten er laget med en kremet urte- og osterøre som gjør kyllingen ekstra saftig, og surret med spekeskinke…
Det sies at den første franske løksuppen, eller 'soupe à l'oignon' som det heter på fransk, ble til da Ludvig…
Dette er en enkel og mettende karrigryte som sørger for en smakfull og varmende middag på kalde høstdager. Eplene gir…
Det er når høsten melder sin ankomst at vi virkelig kan nyte norske råvarer. Da egner det seg godt med…