Det er overraskende enkelt å lage saftige og myke horn. Hornene kan lages både med og uten fyll, og vil…
Nystekte berlinerboller er uimotståelig gode og enda bedre når de er hjemmelagde. I Tromsø er de bedre kjent som solskinnsboller…
Frittata er italiensk og betyr stekt. Den kan minne litt om en omelett, men har gjerne mer fyll, er luftigere…
Bakt søtpotet med kalkun, hjertesalat og grapefruktmajones, toppet med vårløk og reddiker er en sikker fulltreffer. Sødmen fra søtpoteten passer…
Avokadosuppe metter godt og er en god kilde til det gode fettet som vi finner i avokadoen. Topp den med…
Fyldige kjeks med smak av nøtter, dyppet i sjokolade og drysset over med syrlige bringebær. Ypperlig når du vil ha…
Disse små energikulene er næringsrike og smaker av deilige pepperkaker. Perfekt når det går litt for lang tid mellom måltidene.
Dette er en lettere variant av den klassiske waldorfsalaten. Vi har byttet ut kremfløten med lettrømme og brukt lettmajones samt…
Couronne er en tradisjonell fransk julekringle som byr på det beste av julens smaker; søte aprikoser, mandler og fyldig marsipan.…
Ferskosten ricotta gjør at disse søte, italienske kjeksene blir ekstra saftige og lett syrlige. Med et hint av sitron og…
Pane bianco er italienernes variant av loff. Her har vi tatt den italienske loffen og fylt den med deilige smaker…
Ciabatta er italienernes svar på de franske bagettene, og har sin opprinnelse fra Verona. De ulike regionene i Italia har…
En god og frisk rødkålsalat med sprø rødkål, syrlige klementiner og knasende valnøtter. Denne rødkålsalat passer utmerket som tilbehør til…
Denne eplesalaten er både søt, frisk og syrlig på en og samme gang, og er utmerket tilbehør til røkt juleskinke.…
Grønnsaker og dipp er et friskt innslag på koldtbordet eller julefesten. Gjør en morsom vri og lag dette spiselige juletreet…