Fire ingredienser er alt du trenger for å lage denne nydelige og kremede sjokolademoussen. Den er søtet med honning og…
Kremet kyllingsalat er en populær påleggssalat som passer ypperlig på rundstykkene til helgefrokosten, på brødskiva i matpakka, eller som en…
I denne oppskriften har vi gjort en ny vri på den populære og velsmakende hummusen, ved å tilsette rødbeter. Ikke…
Stekte løkringer med tartarsaus er en skikkelig digg rett som både kan nytes som snacks for seg selv, eller som…
Blåbærpai er en klassiker, med perfekt balanse av bærenes syrlighet og paiens sødme. Nå kommer blåbærpaien i ny, glutenfri drakt.…
Du trenger faktisk ikke mer enn 10 minutter for å få litt luksus på tallerkenen. Den klassiske kombinasjonen av chevre,…
Dette italienske bakverket har i løpet av de siste årene blitt svært populært i Norge. Det er kanskje ikke så…
Den mest kjente bacalaoen er kanskje den spanske, tomatiserte varianten, men bacalao finnes i uendelig mange varianter. Bacalao betyr helt…
Nyt en ostekake laget med gresk yoghurt, lett kremost og lite sukker. Perfekt for deg som vil kose deg med…
Sommerlige energikuler med smak av kokos og sitron. Casheewnøtter er rike på energi og umettede fettsyrer, og har en mer…
Vil du ha supersaftige ostesmørbrød som er knasende sprø på utsiden og fyldige og myke på innsiden, bør du prøve…
Her finner du oppskriften på en klassisk, glutenfri paideig. Ønsker du å lage pai med lokk, kan du doble oppskriften…
Stifado er en gresk klassiker mange har fått stifte bekjentskap med på ferie. En smakfull tomatisert kjøttgryte, krydret med nydelige…
Risotto har sine røtter fra Nord-Italia hvor risdyrking er vanlig, og serveres tradisjonelt som «førsterett» under middagen. Risotto finnes i…
Loukoumades er den greske slektningen til våre smultringer. De små ballene er sprø og gylne på utsiden og fantastisk luftige…