Havregrøt er alltid en god start på dagen. Det er raskt å lage, smaker godt og metter godt. Hva med…
Har du modne bananer og peanøttsmør kan du fint lage muffins uten både egg og melk. Bananen binder kakerøren sammen…
Lag superdigge energikuler med kun 4 ingredienser! Disse godbitene er fulle av proteiner og sunne fettsyrer som metter godt og…
Den deilige kombinasjonen av salte peanøtter, søt karamell og fyldig sjokolade er nok grunnen til at snickerskake er blitt en…
Med denne fremgangsmåten kan du lage luftige pannekaker, helt uten egg og melk. Eplesidereddik balanserer smaken og hjelper bakepulveret slik…
En hel laksefilet blir utrolig saftig og god når den bakes i ovnen, og i denne oppskriften gir et deilig…
Prøv en ny og smakfull vri på den klassiske fiskegratengen! Med laks, grønnsaker og fullkornsmakaroni har du en smakfull middag…
Fettuccine Alfredo er en av USAs mest populære pastaretter og kommer opprinnelig fra den italienske kokken Alfredo Di Leilo. Han…
Semifreddo er en type halvfrossen italiensk dessert som har konsistensen til en frossen mousse. Den finnes i svært mange ulike…
Denne sjokoladeglasuren er enkel å røre sammen og smaker fantastisk godt. Oppskriften holder til en kake i langpanne (25 x…
Denne kalde tomatsuppen er en spansk nasjonalrett med røtter fra Andalucia. Det finnes mange ulike måter å tilberede gazpacho på,…
Braisering er en fransk matlagingsteknikk der godt brunet kjøtt koker sammen med litt væske, under lokk, i flere timer. Resultatet…
Bouillabaisse er en klassisk fransk fiskerett som mange forbinder med Marseille. Tradisjonelt ble retten laget på usolgt fisk og skalldyr…
Greske fylte auberginer, papoutsakia, er en klassisk gresk rett som lages hos de fleste familier i løpet av sommeren, og…
Béarnaisesaus er en ekte fransk klassiker. Den er fyldig og litt skarp på smak, og populær til en rekke retter,…