Slik søker du:

Vi er på jakt etter studenter på masternivå innen fag som er relevante for arbeid i vår marketingavdeling.
For å søke sender du oss en film på maks 2 minutter. Last den opp på WeTransfer og send den til summerintern@mills.no senest mandag 15. februar. Husk å skrive ditt navn, telefonnummer og epost i meldingsfeltet i Wetransfer.

Filmen skal inneholde en kort presentasjon av deg selv og din studiebakgrunn (ca 30 sek).

Resten av tiden bruker du på å besvare denne oppgaven:

  1. Hvilken ny innovasjon, som spesielt skal treffe målgruppen 20-30 år, synes du Mills skal lansere i 2021? Begrunn svaret ditt.
  2. Hvilken emballasjeløsning bør velges? Begrunn hvorfor.
  3. Hvordan kan Mills kommunisere effektivt med målgruppen 20-30 år? Hvilken kanal bør brukes og hvilket budskap vil fungere best?

Du kan ta i bruk alle kreative grep du ønsker innenfor tidsrammen.

Vi vil plukke ut kandidater til intervjuer i siste halvdel av februar/første del av mars.

Vi ser frem til se filmen din og bli kjent med deg. Lykke til!

Behandling av personopplysninger i forbindelse med innsendte bidrag:

Ved å sende inn filmen samtykker du til at Mills kan behandle de personopplysninger du sender inn i forbindelse med søknad som Summer Intern 2021 til Mills AS. Dine personopplysninger vil bli behandlet av ansatte i HR- og Marketingavdelingen i Mills som er delaktig i rekrutteringsprosessen. Filmen vil bli slettet innen 6 måneder. Formål med behandlingen er å vurdere din søknad som Summer Intern for Mills AS, 2021.

Du kan når som helst kan trekke ditt samtykke tilbake. Samtykket kan trekkes tilbake ved å sende mail til HR@mills.no

For mer informasjon om hvordan Mills behandler dine opplysninger, ta kontakt med HR@mills.no

 

Hvorfor er det stas å jobbe i Mills?

🌍 Vi tenker bærekraft i alt vi gjør. Maten vår skal være bra for deg, men også bra for kloden vår. Derfor er 86 prosent av råvarene våre plantebaserte, emballasjen er under kontinuerlig forbedring og vi har halvert matsvinnet vårt. Det er vi stolt av!

👩‍💼 Flere av de som har vært internship hos oss er i dag fast ansatt i stillinger med mye ansvar. Det er en god mulighet til å vise seg frem. Lenger ned på siden kan du se en kort film om hvordan Merkevaresjef Tone Staum begynte sin reise i Mills som summer intern.

🎉 Det er aldri kjedelig i Mills og vi kan love deg en hektisk sommer fylt av hardt arbeid, men også mye gøy. Vi er en sprudlende gjeng som liker å jobbe mot målene sammen. Du vil få god oppfølging og lære mye.

🏢 Med kontorer midt på Grünerløkka kan vi friste med utelunsj i parken eller en is på takterrassen. Vi har prisbelønte lokaler som viser frem vår lange historie i ny drakt. Med utsikt over Sofienbergparken blir sommeren ekstra grønn.

Vi håper du søker jobb hos oss og gleder oss til å møte deg!

 

Tone startet sin karriere i Mills som Summer intern

Tone Staum var summer intern i Mills sommeren 2017. I dag jobber hun som Merkevaresjef. Her forteller hun om sin reise og hvordan det er å jobbe i Mills.

 

Hva slags arbeidsplass er Mills?

Les om selskapet, våre verdier og hvorfor du burde velge oss. Her finner du også en liten jukseliste for deg som vurderer å søke jobb hos oss.