
Tips og oppskrifter med Melange Sjokoladeglasur
Melange Sjokoladeglasur er en fyldig og smakfull glasur som passer for hele familien. Glasuren kommer på en spisspose med sprøytetupp i posen som gjør det litt lettere å lykkes med dekoreringen av kaker og muffins. Her finner du tips og oppskrifter til hvordan du best bruker Melange Sjokoladeglasur.
Slik bruker du Melange Sjokoladeglasur
Oppskrift på sjokolademuffins med glasur

Dette trenger du:
- 1 egg
- 1,5 dl sukker
- 1 dl Flytende Melange
- 2 ts bakepulver
- 1 ss vaniljesukker
- 1 dl melk
- 2.5 dl hvetemel
- 2 ss bakekakao
- 1 pose Melange Sjokoladeglasur
Slik gjør du:
- Varm opp ovnen til 175 grader.
- Bland sammen egg og sukker, og pisk det godt sammen til det er lyst og luftig.
- Ha i Flytende Melange, bakepulver, vaniljesukker, melk, hvetemel og bakekakao mens du fortsetter å piske. Pisk videre til du har en jevn og klumpfri røre.
- Fordel muffinsrøren i muffinsformene og stek i 15-20 minutter på midterste rille.
- La muffinsene avkjøles.
- Fordel Melange Sjokoladeglasur over hver muffins og topp gjerne med fargerikt strøssel.
Oppskrifter på langpannekaker
En pose med Melange Sjokoladeglasur dekker en hel langpannekake. Under finner du noen av våre favorittoppskrifter på forskjellige langpannekaker som smaker ekstra godt om den er toppet med Melange Sjokoladeglasur.