Gi hamburgeren et hint av luksus med denne deilige trøffelmajonesen. Sammen med finrevet parmesan får du en smaksrik og kremet…
Bacon på burgeren er en klassiker. Blander du sammen bacon og majones får du en fyldig og kremet "baconnaise" med…
Ovnsbakte potetbåter er et fint alternativ til pommes frites om du ikke vil bruke tid på å fritere. At potetene…
Gode pommes frites er sprø utenpå og myke inni. Dette oppnår du ved å koke potetene møre først, for så…
Kan du lage hvit saus fra bunnen av er du på god vei til å bli en sausemester. Teknikken kan…
En ekte hollandaisesaus er pisket så lett og luftig at du nesten glemmer hvor mektig den er. Her viser vi…
Tomatsausen «marinara» ble opprinnelig ble brukt til en enkel og smakfull pizza som først og fremst sjøfolkene og havnearbeiderne i…
Tater tots er klassisk amerikansk middagstilbehør som består av friterte potetballer, fylt med krydder og parmesanost. De kan spises som…
Thousand Island er en ordentlig klassiker når det kommer til dressinger. Dette er en hjemmelaget variant som er lett å…
Grønnsaker og dipp er et friskt innslag på koldtbordet eller julefesten. Gjør en morsom vri og lag dette spiselige juletreet…
Å lage gravet laks selv er mye enklere enn mange tror. Forbered laksen på kvelden og du har lettgravet laks…
Hjemmelagde kyllingnuggets smaker ekstra godt når de serveres sammen med digge dipper. Her får du oppskrift på 3 ulike varianter…
Dette er en ordentlig smaksbombe av en dipp. Her har vi blandet majones og rømme sammen med skarp cheddar og…
Når hverdagen er hektisk er det fint å ha raske middagsalternativer å ty til. Denne retten med fylt pitabrød lager…
Denne smaksrike sennepssausen passer perfekt som tilbehør til røkt og gravet laks, samt juleskinke. Og best av alt: den er…