Ved å rulle opp brødskiven før steking får du arme riddere med en knasende sprø skorpe og en nydelig kjerne…
Med disse blåbærvaflene kan du droppe blåbærsyltetøyet og heller nyte smaken av varme blåbær i vaflene. Vaflene inneholder grovt mel…
Eltefri gjærbakst som hever over natten er genial når du vil nyte rykende ferske rundstykker til frokost. Fremgangsmetoden vi har…
Visste du at pannekaker også kan stekes som muffins? Pannekakemuffins blir luftige og saftige smaker ekstra godt fylt med ferske…
Morsomme mini-pannekaker på pinne i rødt, hvitt og blått vil garantert skape feststemning på 17. mai-frokosten. Pannekakene er laget med…
Nordmenns påleggsfavoritt italiensk salat finner du ikke i Italia. Navnet kommer av at fargene på ingrediensene kan minne om fargene…
Eggesalat er en klassiker som passer både til brødskiven, koldtbordet og spekematbordet. Vi har tilsatt sennep og vårløk i eggesalaten…
Hvem kan vel motstå disse nydelige påskebrødene? Pastellfargede egg i luftige, søte brød passer perfekt til påskefrokosten. Eggene blir kokt…
25 minutter er alt du trenger for å få disse supersaftige og proteinrike rundstykkene på bordet. Fiberrike havregryn sørger for…
Yoghurtbrød trenger ingen heving og er klart på en liten time. Yoghurten gjør brødet supersaftig, mens aprikos setter en søt…
Leverpostei med sylteagurk er en klassiker. Hva med å prøve en ny vri? Denne varianten med lettsyltet agurk smaker syrlig…
Grove vafler er et supert alternativ til brødskiver og kan fylles med det du måtte ønske av salt fyll. Her…
Denne enkle ”terten” av polarbrød og polarkaviar er inspirert av svenskenes deilige smørbrødterter. Legg polarbrød lagvis med kaviar, salat og…
Vi har samlet alt vi elsker til frokost mellom to brødskiver, og resultatet tør vi påstå er den ultimate frokostsandwichen.…
Syrlige epler blir ekstra søte når de stekes i panna med honning, og de er den perfekte følgesvenn til en…