Spinatpannekaker, er også kjent som monsterpannekaker hos de små. Med kule navn på maten kan det nemlig være enklere å…
Grove scones heves med bakepulver i stedet for gjær og er derfor perfekt når du vil ha nystekt bakst til…
Polarbrød har på noen år blitt en klar matpakkefavoritt. Denne varianten krever hverken elting eller heving, og resultatet er luftige…
Det er ikke uten grunn spirer er populært på brødskiven. Ikke bare smaker de godt, de er også proppfulle av…
Kremet kyllingsalat er en populær påleggssalat som passer ypperlig på rundstykkene til helgefrokosten, på brødskiva i matpakka, eller som en…
Du trenger faktisk ikke mer enn 10 minutter for å få litt luksus på tallerkenen. Den klassiske kombinasjonen av chevre,…
Vil du ha supersaftige ostesmørbrød som er knasende sprø på utsiden og fyldige og myke på innsiden, bør du prøve…
Sylteagurk er klassisk tilbehør til leverpostei, og når den nå er i sesong, er det enkelt å lage sin egen.…
Elsker du smaken av pannekaker og vil nyte den oftere enn til pannekakemiddagen? Med disse små pannekakebitene får du en…
Å lage knekkebrødene selv er en suveren måte å sørge for at knekkebrødene inneholder mye fiber og sunt fett. Dessverre…
Kokos og ananas smaker nydelig sammen og passer perfekt i disse sommerlige kokospannekakene. Oppskriften gir cirka 12 små kokospannekaker.
Huevos rancheros, eller bondens egg, er en klassisk frokostrett fra landlige Mexico, som er perfekt å lage på dager hvor…
Den ringformede, amerikanske frokostklassikeren blir stadig mer populær på vår side av Atlanteren, og dermed har bagelen kommet hjem –…
Hva er egentlig en buddha bowl, spør du kanskje? Svaret er ikke entydig, men kan enklest forklares som en skål…
Å steke pannekaker til frokost kan være en stor jobb om du skal lage til mange. Hva med å heller…