Saganaki er vanlig å servere som forrett eller som meze, grekernes svar på tapas. Og det er ikke uten grunn…
Halloumi kommer opprinnelig fra Kypros og den salte osten er svært populær som meze, gresk tapas. Ifølge den greske kokken…
Tagliata er en himmelsk god og enkel rett med mye smak – perfekt å servere på en varm sommerdag. Det…
Den tradisjonelle, italienske pastaretten ravioli kan dateres så lang tilbake som til 1100-tallet. Denne oppskriften har vi fått fra den…
Chili sin carne betyr «chili uten kjøtt» og er den vegetariske varianten av klassikeren chili con carne. Enten du er…
Denne smaksrike blåskjellsuppen med rød curry og kokosmelk er rask og lettvint å servere i hyggelige vennelag eller når du…
En fargerik sommersalat med reker passer perfekt når du vil ha noe lett og godt til lunsj eller middag. Avokado…
Hjemmelaget fiskesuppe er en middagsfavoritt som både små og store elsker. Denne lettere varianten er laget med lettmelk og lett…
En hel laksefilet blir utrolig saftig og god når den bakes i ovnen, og i denne oppskriften gir et deilig…
Prøv en ny og smakfull vri på den klassiske fiskegratengen! Med laks, grønnsaker og fullkornsmakaroni har du en smakfull middag…
Fettuccine Alfredo er en av USAs mest populære pastaretter og kommer opprinnelig fra den italienske kokken Alfredo Di Leilo. Han…
Denne kalde tomatsuppen er en spansk nasjonalrett med røtter fra Andalucia. Det finnes mange ulike måter å tilberede gazpacho på,…
Braisering er en fransk matlagingsteknikk der godt brunet kjøtt koker sammen med litt væske, under lokk, i flere timer. Resultatet…
Bouillabaisse er en klassisk fransk fiskerett som mange forbinder med Marseille. Tradisjonelt ble retten laget på usolgt fisk og skalldyr…
Greske fylte auberginer, papoutsakia, er en klassisk gresk rett som lages hos de fleste familier i løpet av sommeren, og…