Hopp til hovedinnhold
Mills logo
  • Produkter
  • Bærekraft
  • Kontakt oss
  • Produkter
  • Mills Proffpartner
  • Mills Industri & bakeri
  • Oppskrifter
  • Aktuelt
  • Jobb hos Millsekstern lenke
  • Helse og ernæring
  • Bærekraft i Mills
  • Ofte stilte spørsmål
  • Om Mills AS
  • Kontakt oss
  • English
  • Merkevarer fra Mills AS
  • Mills
  • Melange
  • Delikat
  • Vita hjertego’
  • Soft Flora
  • Olivero
  • Plantego’
Saganaki med reker og fetaost

Gresk saganaki med reker

Saganaki er vanlig å servere som forrett eller som meze, grekernes svar på tapas. Og det er ikke uten grunn…

Enkel
40 min
Grillet halloumi

Grillet halloumi

Halloumi kommer opprinnelig fra Kypros og den salte osten er svært populær som meze, gresk tapas. Ifølge den greske kokken…

Enkel
15 min
Tagliata med ruccola og parmesan

Tagliata med ruccola og parmesan

Tagliata er en himmelsk god og enkel rett med mye smak – perfekt å servere på en varm sommerdag. Det…

Enkel
20 min
Ravioli med ricotta og spinat

Ravioli med ricotta og spinat i salviesaus

Den tradisjonelle, italienske pastaretten ravioli kan dateres så lang tilbake som til 1100-tallet. Denne oppskriften har vi fått fra den…

Middels
1 t
Chili sin carne

Chili sin carne

Chili sin carne betyr «chili uten kjøtt» og er den vegetariske varianten av klassikeren chili con carne. Enten du er…

Enkel
40 min
Blåskjellsuppe

Blåskjellsuppe med kokosmelk

Denne smaksrike blåskjellsuppen med rød curry og kokosmelk er rask og lettvint å servere i hyggelige vennelag eller når du…

Enkel
30 min
Sommersalat med reker

Sommersalat med reker

En fargerik sommersalat med reker passer perfekt når du vil ha noe lett og godt til lunsj eller middag. Avokado…

Enkel
15 min
Lett fiskesuppe

Lettere fiskesuppe

Hjemmelaget fiskesuppe er en middagsfavoritt som både små og store elsker. Denne lettere varianten er laget med lettmelk og lett…

Enkel
30 min
Ovnsbakt laks med nøttelokk

Ovnsbakt laks med nøttelokk

En hel laksefilet blir utrolig saftig og god når den bakes i ovnen, og i denne oppskriften gir et deilig…

Enkel
30 min
Fiskegrateng med laks

Fiskegrateng med laks

Prøv en ny og smakfull vri på den klassiske fiskegratengen! Med laks, grønnsaker og fullkornsmakaroni har du en smakfull middag…

Enkel
50 min
Alfredo i gryte

Fettuccine Alfredo

Fettuccine Alfredo er en av USAs mest populære pastaretter og kommer opprinnelig fra den italienske kokken Alfredo Di Leilo. Han…

Middels
30 min
Tre glass med gazpacho, eller kald tomatsuppe

Gazpacho

Denne kalde tomatsuppen er en spansk nasjonalrett med røtter fra Andalucia. Det finnes mange ulike måter å tilberede gazpacho på,…

Enkel
2 t 30 min
Braiserte lammeskanker i jernkjele

Braiserte lammeskanker

Braisering er en fransk matlagingsteknikk der godt brunet kjøtt koker sammen med litt væske, under lokk, i flere timer. Resultatet…

Enkel
3 t 20 min
Bouillabaisse – fransk fiskesuppe

Bouillabaisse – fransk fiskesuppe

Bouillabaisse er en klassisk fransk fiskerett som mange forbinder med Marseille. Tradisjonelt ble retten laget på usolgt fisk og skalldyr…

Middels
1 t
Papoutsakia – fylt aubergine

Papoutsakia – fylt aubergine

Greske fylte auberginer, papoutsakia, er en klassisk gresk rett som lages hos de fleste familier i løpet av sommeren, og…

Enkel
1 t 10 min

Telefon

Sentralbord: 22 80 86 00

Forbrukerservice: 800 35 036 (kl.09.00-12.00)

Adresse

Sofienberggt 19, 0558 Oslo

Pb. 4644 Sofienberg, 0506 Oslo

Mills logo

Mills AS © Vi tar forbehold om feil på våre nettsider. Her finner du vår personvernerklæring.
Ønsker du å reklamere på et av våre produkter? Her finner du reklamasjonsskjema.