Har du lyst på noe ekstra godt i nistepakka? Prøv disse grove, eltefrie rundstykkene med saftige blåbær. Bærene gir en…
Når grekerne feirer sin nasjonaldag den 25. mars er det tradisjon å spise torsk. En av de vanligste rettene å…
Cantucci fra Toscana er et av de mest berømte bakverkene fra Italia. Ifølge den italienske kokken Luca Mereu, som har…
Saltimbocca betyr «salto i munnen» og er en tradisjonsrik rett som opprinnelig kommer fra Nord-Italia, men som har mange regionale…
Pasta arrabiata er en rask, enkel og samtidig smaksrik klassiker fra det italienske kjøkken. Vi har fått oppskriften fra den…
Disse frityrstekte risottobollene fra Sicilia har fått navnet arancini fordi de ligner på små appelsiner. Det finnes mer enn 30…
Lite slår lukten av nystekt eplekake. I denne varianten har vi også brukt vaniljekrem, noe som gir ekstra god smak…
Lite smaker bedre enn en smaksrik og varmende lammegryte på kjølige dager. Dette er også en lettvint søndagsmiddag til familie…
Denne deilige tacogratengen er en digg og enkel hverdagsrett, som er perfekt når du vil lage mat til mange, uten…
Det er lite som slår nystekte kanelboller, og med en syrlig ostekremglasur blir de nærmest uimotståelige. Fordelen med å steke…
Tangzhong er en japansk bakemetode som gir supersaftig og ekstra holdbar gjærbakst. Metoden går ut på å lage en jevning…
Sommerkoteletter er rask og enkel grillmat. Med fargerike grønnsakspakker som tilbehør kan du tilberede hele måltidet på grillen og sparer…
Bakt potet er en klassiker som kan spises som både tilbehør eller som en rett i seg selv. Her har…
Bakt potet kan lages både i ovn og på grillen, og kan varieres med ulike typer fyll. Her har vi…
Bakt potet er en populær klassiker som er enkel å lage. Her har vi fylt de bakte potetene med klassisk…