Tikka masala er av britisk-indisk opphav og stammer trolig fra 1970-årene. Retten består opprinnelig av yoghurtmarinert kjøtt som er kokt…
Marmorkake er en klassisk og velkjent kake som har en fantastisk smakskombinasjon av sjokolade og vanilje. Den tidløse kaken passer…
Fra januar til april er skreien i sesong. Den kommer svømmende fra Barentshavet og har derfor ekstra muskler og mer…
Disse havrerundstykkene har en vidunderlig nøtteaktig smak, takket være havregrynene. De er dessuten eltefrie og har få ingredienser, slik at…
Nanbrød er et klassisk brød som er mye brukt i indisk mat. Nanbrødet er bakt med gjær og yoghurt, det…
På Knettsetra restaurant og vaffelstue i Trysil lages det gulasj som er kjent langt utenfor Trysils skibakker. Vi har vært…
Sveler er ekte norsk tradisjonsbakst med røtter fra Nordvestlandet, og godt kjent for de fleste som har kjørt ferje på…
Vannbakkels er enkelt å lykkes med og kan fylles med de godsakene du måtte ønske. Her har vi fylt dem…
Både muffins og smuldrepai smaker helt fantastisk, og når disse to finner veien sammen til en smuldremuffins, blir resultatet helt…
Det er to grunner til at eltefrie deiger er fantastiske. De gjør det enkelt for deg som ikke har kjøkkenmaskin…
Appelsinene i denne salaten gir deg påfyll av vitamin C, mens brie og nøtter sørger for at den metter godt.…
En mettende og god biffsalat som gir deg tilskudd av jern, vitamin B12 og en mengde gode fettsyrer fra avokado…
Dette er en liten smaksbombe av en vegetarwok, full av friske grønnsaker og gode næringsstoffer. Vi har lagt til sobanudler,…
Spinaten i denne suppen sørger ikke bare for god smak, den gir deg også både vitamin A (betakaroten), B-vitaminet folat,…
Denne paien med halvgrov bunn og er fylt med næringsrike ingredienser som egg, laks og spinat, og passer utmerket både…