Denne ovnsbakte byggrynsgrøten krever kort tid til tilberedning og lager seg selv i ovnen. Forbereder du den kvelden i forveien…
Byggrynsgrøt er et godt alternativ til havregrøt for alle som liker grøt til frokost eller lunsj. I likhet med havre…
Med egg i havregrøten får du ikke bare en ekstra kremet grøt med rund og god smak, du får også…
Torsk har en ren og fin smak som tåler masse krydder, og derfor passer det perfekt med torskefilet i denne…
Ovnsbakt torsk er lettvint og smakfull hverdagsmiddag. I denne oppskriften kan du godt bruke lettsaltet torsk, den har god smak…
Den engelske klassikkeren biff wellington er mør indrefilet pakket inn i saftig soppstuing og smaksrik parmasskinke, innbakt i et sprøtt…
Saftig og mørt kjøtt med sprø svor; det er resultatet de aller fleste ønsker seg på ribba. Den enkleste og…
Waldorfsalaten er en populær gjenganger på vinterens koldtbord, og passer utmerket til både spekemat og kalkun. Dette er en lettere…
Kun tre ingredienser utgjorde den originale waldorfsalaten som raskt ble en favoritt over hele verden: epler, stangselleri og majones. Det…
Hjemmelaget potetsalat er en allsidig og klassisk tilbehørssalat og et kjent innslag når man serverer alt fra spekemat og grillmat…
Babka er et nydelig bakverk med melk og egg, ikke ulikt brioche. Kaken har sine røtter i Øst-Europa, og har…
Troikakake har en unik og helt uimotståelig god smak, akkurat som sjokoladen den er oppkalt etter. Konfektkaken består av lag…
«Kola» betyr karamell på svensk, og det er akkurat det disse tradisjonelle svenske julekakene smaker som. Dette er kanskje ikke…
Krumkaker er blant julens mest populære julekaker. Med denne glutenfrie oppskriften kan enda flere nyte den tradisjonsrike baksten. Spis dem…
En god fløtesaus er noe av det beste du kan servere til lyst kjøtt som kalkun og kylling, og er…