Hveteboller kan enkelt gjøres både veganske og melkefrie. I denne oppskriften har vi brukt havremelk og Flytende Melange Melkefri og…
Å lage glutenfrie pannekaker trenger ikke være vanskelig. Med glutenfri melblanding og flytende Melange kan du enkelt røre sammen disse…
Disse pannekakene er fri for melk, men har den gode smaken av pannekaker. I denne oppskriften har vi brukt havremelk…
Ved å bytte ut noen ingredienser kan pannekaker lages veganske og melkefrie med stort hell. I denne oppskriften har vi…
Fylte middagspannekaker med sopp og spinat i en kremet saus av ricotta smaker himmelsk og er perfekt om du ønsker…
Vegetartaco er et friskt og fargerikt alternativ til den klassiske fredagstacoen med kjøttdeig. I tillegg er det supergodt og enkelt…
Rester av pinnekjøtt kan bli til en fyldig og varmende lapskaus. Det salte kjøttet smaker nemlig nydelig sammen med milde…
I denne enkle oppskriften kan du la restene av svineribba gjenoppstå i helt ny drakt. Svineribbe smaker nemlig nydelig sammen…
En enkel og frisk druesalat med purre er kjempegodt tilbehør til salt og røkt mat, som for eksempel spekemat og…
Sprø utenpå og saftige inni – kokostopper er populære julekaker og en viktig del av julekosen for mange. De nydelige…
Du har kanskje hørt at grønnkål er noe av det sunneste du kan spise. Og det er helt riktig. Denne…
Hva er vel bedre å varme seg på enn en fløyelsmyk søtpotet- og gulrotsuppe når det er kaldt ute? Chili…
Røde linser er en fantastisk råvare som vi gjerne kan spise mer av. En kombinasjon av mye protein og fiber,…
Om høsten bugner det av norske rotgrønnsaker. De nydelige råvarene er det perfekte utgangspunktet for å lage en fyldig høstgryte…
Halloumi kommer opprinnelig fra Kypros og den salte osten er svært populær som meze, gresk tapas. Ifølge den greske kokken…