Braisering er en fransk matlagingsteknikk der godt brunet kjøtt koker sammen med litt væske, under lokk, i flere timer. Resultatet…
Klassisk lammestek er en skikkelig festmiddag og hører for mange påsken til. Har du litt god tålmodighet og lar den…
En skikkelig god rødvinssaus er det perfekte tilbehøret til godt kjøtt som lammestek, biff eller kalv. Å lage den selv…
Prinsessekake er et imponerende stykke bakverk laget av vanlig bolledeig, kanelfyll, deilig vaniljekrem og tykk, hvit melisglasur. Det kan være…
Saftig nøttebunn med fyldig, gul krem og firkløverglasur som smelter på tunga. Denne kaken vil garantert forsvinne fort fra kakebordet.…
Babka er et nydelig bakverk med melk og egg, ikke ulikt brioche. Kaken har sine røtter i Øst-Europa, og har…
En god fløtesaus er noe av det beste du kan servere til lyst kjøtt som kalkun og kylling, og er…
Helstekt lammelår med hvitløk og rosmarin er en klassiker som for mange er synonymt med påske. Lammelåret lager nesten seg…
Trifle er en velkjent dessertkake fra Australia og England, også kjent som «mislykket kake». Den består som regel av biter…
Dette er en frisk kake med nydelig smak av appelsin og en enkel, syrlig glasur. Den er lett å slenge…
Kvikklunsjkake ser imponerende flott ut og smaker enda bedre. Dette er en lettvint sjokoladekake som vil fort bli en favoritt…
Engelske påskeboller er saftige, søte og lett krydrede boller med et karakteristisk hvitt kryss på toppen. De er en viktig…
Disse pølsehornene er laget av en grov og eltefri deig. Forbered deigen kvelden i forveien, og du har pølsehornene klare…
Med få ingredienser kan du imponere med hjemmelagde sjokoladeegg som vil falle i smak hos både store og små. Disse…
Appelsin og kvikk lunsj på turen er nærmest obligatorisk. I denne deilige muffinsoppskriften har vi kombinert disse to, så kan…