Vi produserer og markedsfører flere av landets mest kjente og kjære matvarer under merkevarene Delikat, Mills, Vita hjertego’, Soft Flora, ​Olivero, Plantego’ og Melange. Vi har hovedkontor på Grünerløkka i Oslo. 98 prosent av maten vår produseres ved fabrikkene i Drammen og Fredrikstad. Vi har også en fiskeforedlingsfabrikk i Polen, som produserer sild.  

Vi skaper små og store øyeblikk av matglede hver dag!

Nøkkeltall

423
Ansatte
2226
millioner omsetning i 2021

Eierstruktur

Mills AS er 100 prosent eid av Agra Foods AS og er et datterselskap i Agra-konsernet. Agra har også sitt hovedkontor på Grünerløkka i Oslo. Produksjonen i 2021 har foregått i konsernets elleve fabrikker, fordelt på fire land: Norge, Sverige, Danmark og Polen.

Norge:

  • Fredrikstad
  • Drammen

Sverige:

  • Vidsel
  • Albyberg
  • Gotland

Danmark

  • Århus
  • Havnsø
  • Roskilde
  • Langeland
  • Graasten

Polen:

  • Kołobrzeg

Organisering av bærekraft

​Arbeidet for mer bærekraftig drift er organisert som en konsernfunksjon i Agra, under konsernsjef Knut K. Heje og direktør for bærekraft og samfunnskontakt Emilie Olderskog. Ansvaret for det operative arbeidet ligger hos ledergruppen i selskapene samt i relevante avdelinger.​

Økonomisk omsetning

​Omsetning 2021:  2 226 millioner

Fagforeninger

​Vår virksomhet er forpliktet til følgende avtaler:​

  • Margarinoverenskomsten nr 152​
  • Mat- og drikkeoverenskomsten nr 512​
  • YS Salgsfunksjonærer Negotia​
  • Forbundet for Ledelse og Teknikk nr 198​

Følgende fagforeninger er aktive i virksomheten:​

  • NNN Fredrikstad og Drammen​
  • FLT Fredrikstad​
  • Negotia Ytre Salg
ansatte i kantinen

Informasjon om ansatte

​Mills har 423 ansatte.​

  • 61 prosent menn​
  • 39 prosent kvinner​

Bærekraftstrategi

​I løpet av 2021 ble Mills’ bærekraftstrategi revidert, med mer ambisiøse og konkrete målsetninger. Den nye strategien gjelder til og med 2025. Prosessen var bredt forankret i ledelse og øvrig organisasjon. Strategien er vedtatt i selskapsledelsen, samt i konsernledelsen (Agra). 

På takterrassen til hovedkontoret i Oslo gror det både blomster og grønnsaker. De ansatte får være med på både såing, luking og vanning, under kyndig instruksjon av Bybonden i Oslo

Høsting på takterrassen