Tid for påske

Påsken er her og det er tid for god mat, påskekrim, og turer i skog og mark. Vi har samlet noen gode tips og oppskrifter til påskelunsjen- og middagen.

Klassisk lammelår

Lurer du på hvordan du steker lammelår?

God tid og et steketermometer er de to viktigste ingrediensene når du skal i gang med steking av lammelår. Her får du en komplett guide til et mørt og saftig resultat.

Les tipsene her

Påskemat

Unn deg litt ekstra i påsken og prøv deg på helstekt appelsinkylling eller lammecarré til påskemiddagen. Vår oppskrift på ovnspannekake med bacon og blåbær er også en herlig matopplevelse som enkelt kan deles med venner og familie.

Vafler hører påsken til

Burger med lam og coleslaw. Foto.

Rester etter påskemiddagen?

Nesten like sikkert som at det serveres lammelår til påske, er det at vi sitter igjen med rester etter festmiddagen. I frykt for å ha for lite mat til gjestene, ender vi ofte med å lage for mye i stedet. Heldigvis gjør det ingenting, for restene kan du bruke til å lage mange deilige middager. Prøv noen av disse enkle og smakfulle oppskriftene.

Se oppskriftene her