Tid for påske
Påsken er her og det er tid for god mat, påskekrim, og turer i skog og mark. Vi har samlet noen gode tips og oppskrifter til påskelunsjen- og middagen.
Slik steker du lammelår
God tid og et steketermometer er de to viktigste ingrediensene når du skal i gang med steking av lammelår. Her får du en komplett guide til et mørt og saftig resultat.
Påskemat
Unn deg litt ekstra i påsken og prøv deg på helstekt appelsinkylling eller lammecarré til påskemiddagen. Vår oppskrift på ovnspannekake med bacon og blåbær er også en herlig matopplevelse som enkelt kan deles med venner og familie.
Vafler hører påsken til
Slik bruker du lammerestene
Nesten like sikkert som at det serveres lammelår til påske, er det at vi sitter igjen med rester etter festmiddagen. I frykt for å ha for lite mat til gjestene, ender vi ofte med å lage for mye i stedet. Heldigvis gjør det ingenting, for restene kan du bruke til å lage mange deilige middager. Prøv noen av disse enkle og smakfulle oppskriftene.