I denne kaken har vi tatt to favorittkaker, gulrotkake og rullekake, og samlet de i en himmelsk gulrotrullekake. Er du…
Tikka masala er av britisk-indisk opphav og stammer trolig fra 1970-årene. Retten består opprinnelig av yoghurtmarinert kjøtt som er kokt…
Marmorkake er en klassisk og velkjent kake som har en fantastisk smakskombinasjon av sjokolade og vanilje. Den tidløse kaken passer…
Fra januar til april er skreien i sesong. Den kommer svømmende fra Barentshavet og har derfor ekstra muskler og mer…
Nanbrød er et klassisk brød som er mye brukt i indisk mat. Nanbrødet er bakt med gjær og yoghurt, det…
På Knettsetra restaurant og vaffelstue i Trysil lages det gulasj som er kjent langt utenfor Trysils skibakker. Vi har vært…
Sveler er ekte norsk tradisjonsbakst med røtter fra Nordvestlandet, og godt kjent for de fleste som har kjørt ferje på…
Vannbakkels er enkelt å lykkes med og kan fylles med de godsakene du måtte ønske. Her har vi fylt dem…
Dette er bursdagskaken som er fylt med en overraskelse til både bursdagsbarnet og gjestene. La bursdagsbarnet skjære det første stykket,…
Tomatsuppe er mange barns største middagsfavoritt - gjerne i kombinasjon med pannekaker. Vår tomatsuppe er nøye utprøvd og testet i…
Denne «alt i en form»-retten med kylling, fullkornspasta, grønnsaker og urtesaus er enkel å lage og full av gode smaker.…
Det er overraskende enkelt å lage saftige og myke horn. Hornene kan lages både med og uten fyll, og vil…
Nystekte berlinerboller er uimotståelig gode og enda bedre når de er hjemmelagde. I Tromsø er de bedre kjent som solskinnsboller…
Disse delikate kjeksene er laget med havremel og toppet med melisglasur, pistasj og tranebær. Resultatet er smakfulle julekaker som ser…
Reinsdyrkjeks er deilige cookies pyntet med glasur til øyne, røde nonstop til nese, og pretzels til gevir. Oppskriften gir rundt…