Hopp til hovedinnhold
Mills logo
  • Produkter
  • Bærekraft
  • Kontakt oss
  • Produkter
  • Mills Proffpartner
  • Mills Industri & bakeri
  • Oppskrifter
  • Aktuelt
  • Jobb hos Millsekstern lenke
  • Helse og ernæring
  • Bærekraft i Mills
  • Ofte stilte spørsmål
  • Om Mills AS
  • Kontakt oss
  • English
  • Merkevarer fra Mills AS
  • Mills
  • Melange
  • Delikat
  • Vita hjertego’
  • Soft Flora
  • Olivero
  • Plantego’
Chipirones på tallerken med bagett og aioli

Chipirones med aioli og hvitløksbrød

Chipirones, eller mini-blekksprut, er en enkel og svært populær rett i Spania. De små blekksprutene vendes i mel og krydder…

Middels
45 min
Clafoutis – fransk ovnspannekake

Clafoutis – fransk ovnspannekake

Clafoutis er en superenkel og veldig god dessert fra Frankrike. Navnet kommer fra det oksitanske verbet clafir som betyr "å…

Enkel
1 t
Bringebærpai

Fransk bringebærpai

Ingenting er så deilig som en frisk og søt bringebærpai på en varm sommerdag. Denne oppskriften er inspirert av den…

Middels
1 t 15 min
Saganaki med reker og fetaost

Gresk saganaki med reker

Saganaki er vanlig å servere som forrett eller som meze, grekernes svar på tapas. Og det er ikke uten grunn…

Enkel
40 min
Grillet halloumi

Grillet halloumi

Halloumi kommer opprinnelig fra Kypros og den salte osten er svært populær som meze, gresk tapas. Ifølge den greske kokken…

Enkel
15 min
Tagliata med ruccola og parmesan

Tagliata med ruccola og parmesan

Tagliata er en himmelsk god og enkel rett med mye smak – perfekt å servere på en varm sommerdag. Det…

Enkel
20 min
Gresk fava dipp

Fava – gresk ertepuré

Den greske dippen fava kan minne om hummus, men lages på gule splitterter istedenfor kikerter. Fava brukes ofte som tilbehør…

Enkel
1 t 10 min
Ravioli med ricotta og spinat

Ravioli med ricotta og spinat i salviesaus

Den tradisjonelle, italienske pastaretten ravioli kan dateres så lang tilbake som til 1100-tallet. Denne oppskriften har vi fått fra den…

Middels
1 t
Alfredo i gryte

Fettuccine Alfredo

Fettuccine Alfredo er en av USAs mest populære pastaretter og kommer opprinnelig fra den italienske kokken Alfredo Di Leilo. Han…

Middels
30 min
Semifreddo med karamelliserte mandler og salt karamellsaus

Semifreddo med karamelliserte mandler og salt karamellsaus

Semifreddo er en type halvfrossen italiensk dessert som har konsistensen til en frossen mousse. Den finnes i svært mange ulike…

Middels
1 t
Tre glass med gazpacho, eller kald tomatsuppe

Gazpacho

Denne kalde tomatsuppen er en spansk nasjonalrett med røtter fra Andalucia. Det finnes mange ulike måter å tilberede gazpacho på,…

Enkel
2 t 30 min
Braiserte lammeskanker i jernkjele

Braiserte lammeskanker

Braisering er en fransk matlagingsteknikk der godt brunet kjøtt koker sammen med litt væske, under lokk, i flere timer. Resultatet…

Enkel
3 t 20 min
Bouillabaisse – fransk fiskesuppe

Bouillabaisse – fransk fiskesuppe

Bouillabaisse er en klassisk fransk fiskerett som mange forbinder med Marseille. Tradisjonelt ble retten laget på usolgt fisk og skalldyr…

Middels
1 t
Papoutsakia – fylt aubergine

Papoutsakia – fylt aubergine

Greske fylte auberginer, papoutsakia, er en klassisk gresk rett som lages hos de fleste familier i løpet av sommeren, og…

Enkel
1 t 10 min
Béarnaisesaus i sausnebb

Béarnaisesaus

Béarnaisesaus er en ekte fransk klassiker. Den er fyldig og litt skarp på smak, og populær til en rekke retter,…

Middels
20 min

Telefon

Sentralbord: 22 80 86 00

Forbrukerservice: 800 35 036 (kl.09.00-12.00)

Adresse

Sofienberggt 19, 0558 Oslo

Pb. 4644 Sofienberg, 0506 Oslo

Mills logo

Mills AS © Vi tar forbehold om feil på våre nettsider. Her finner du vår personvernerklæring.
Ønsker du å reklamere på et av våre produkter? Her finner du reklamasjonsskjema.